Çözüldü Easy Anti-Cheat oyunları açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

tunaasim

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair SK Hynix DDR5 32GB
Ekran kartı
Nvidia RTX 3070 Tİ
Anakart
MSI PRO B660M-A WIFI
İşlemci
Intel Core i7 13700KF
Merhaba arkadaşlar, bir problemim var. Squad, Insurgency Sandstorm, Rust gibi Easy Anti-Cheat oyunları Steam'den açılmıyor hiçbir şekilde sadece Insurgency Sandstorm'u oyun dosyalarından açabiliyorum diğerlerinde onu da yapamıyorum. Oynaya bastıktan sonra 5-10 saniye geçiyor sonra tekrar oynaya basmam gerekiyor ve değişen hiçbir şey olmuyor. Sebebini bir türlü anlamadım Easy Anti-Cheat silip tekrar yükledim, onarmayı denedim, oyun dosyalarını doğruladım hiçbiri işe yaramadı. Bilen varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkaplanda çalışan, engel olabileceğini düşündüğünüz 3. parti uygulamaları tek tek kapatarak denemeniz lazım. Windows'un kendi işlemlerinin problem yaratacağını sanmıyorum.
Arkada çalışan başka bir uygulamadan dolayı oluyor yüksek ihtimalle. EAC bu konularda katı davranıyor. Vaktiyle Asus'un RGB yazılımının arkaplanda çalıştırdığı LightingService.exe buna sebep oluyordu. iPad'i 2. ekran olarak kullanmayı sağlayan Duet uygulaması veya MacType gibi işlemler de engelleyebiliyor. Görev yöneticisini incelemenizi öneririm.

Evet lighning service vardı ve asus uygulamalarının hepsini kaldırdım. Fakat sonuç hala aynı değişen birşey yok yenidende başlattım hala aynı. Aklıma başka birşey de gelmiyor.

Arkada çalışan başka bir uygulamadan dolayı oluyor yüksek ihtimalle. EAC bu konularda katı davranıyor. Vaktiyle Asus'un RGB yazılımının arkaplanda çalıştırdığı LightingService.exe buna sebep oluyordu. iPad'i 2. ekran olarak kullanmayı sağlayan Duet uygulaması veya MacType gibi işlemler de engelleyebiliyor. Görev yöneticisini incelemenizi öneririm.
Evet lighning service vardı ve asus uygulamalarının hepsini kaldırdım. Fakat sonuç hala aynı değişen birşey yok yenidende başlattım hala aynı. Aklıma başka birşey de gelmiyor.

Son düzenleme:
Arkaplanda çalışan, engel olabileceğini düşündüğünüz 3. parti uygulamaları tek tek kapatarak denemeniz lazım. Windows'un kendi işlemlerinin problem yaratacağını sanmıyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı