Rin2b Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 144 27 Haziran 2023 #1 PC de Easy Anti-Cheat ile çalışan oyunların hiçbiri açılmıyor. Easy Anti-Cheat logosu geliyor ama oyun başlamıyor.
PC de Easy Anti-Cheat ile çalışan oyunların hiçbiri açılmıyor. Easy Anti-Cheat logosu geliyor ama oyun başlamıyor.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 27 Haziran 2023 #2 Rin2b dedi: Easy Anti-Cheat logosu geliyor ama oyun başlamıyor. Genişletmek için tıkla... Steam'dan oynuyorsanız Başlatma seçenekleri kısmına -noeac yazmayı deneyerek açın. Artı 0 Eksi
Rin2b dedi: Easy Anti-Cheat logosu geliyor ama oyun başlamıyor. Genişletmek için tıkla... Steam'dan oynuyorsanız Başlatma seçenekleri kısmına -noeac yazmayı deneyerek açın.
fleawneren Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 Arka planda çalışan, engel olabileceğini düşündüğünüz 3. parti uygulamaları kapatıp dener misiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Rin2b Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 144 27 Haziran 2023 #4 xwa dedi: Steam'dan oynuyorsanız Başlatma seçenekleri kısmına -noeac yazmayı deneyerek açın. Genişletmek için tıkla... ea gamesten oynuyorum fleawneren dedi: Arka planda çalışan, engel olabileceğini düşündüğünüz 3. parti uygulamaları kapatıp dener misiniz. Genişletmek için tıkla... denedim hiç bir uygulama yok öyle 3. parti güvenilmeyen Artı 0 Eksi
xwa dedi: Steam'dan oynuyorsanız Başlatma seçenekleri kısmına -noeac yazmayı deneyerek açın. Genişletmek için tıkla... ea gamesten oynuyorum fleawneren dedi: Arka planda çalışan, engel olabileceğini düşündüğünüz 3. parti uygulamaları kapatıp dener misiniz. Genişletmek için tıkla... denedim hiç bir uygulama yok öyle 3. parti güvenilmeyen
fleawneren Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #5 Windows Update ile düzeliceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Rin2b Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 144 27 Haziran 2023 #6 fleawneren dedi: Windows Update ile düzeliceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... düzelmedi Artı 0 Eksi
ÖzgüRTT Kilopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #7 Rin2b dedi: Düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Merhaba sorununu çözebildiysen bilgilendirir misin? Artı 0 Eksi