Easy context menu nasıl silinir?

Yusufc44

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
WD BLUE 500GB
Ekran kartı
Yok
Anakart
G41M-ES2L
İşlemci
Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHZ
Arkadaşlar easy context menu diye bir program yüklemiştim programı sildiğim halde fotoğraftaki yerden gitmiyor. Windows 11 kullanıyorum pencereye sağ tıkladığımda programın hâlâ burada varlığını koruduğunu görüyorum. Bunu buradan nasıl silebilirim?

Dosya Ekleri

• untitled - Kopya.PNG
    232,3 KB · Görüntüleme: 181
Son düzenleyen: Moderatör:
Regedit'ten göz atın. Belki bir şeyler görebilirsiniz.

1- Önce Revo Uninstaller veya IObit Uninstaller'i bilgisayarınıza kurun (Revo öneririm) ve bilgisayarı yeniden başlatın.

2- "easy context menu" adlı uygulamayı yeniden kurun ve tekrar bilgisayarınızı yeniden başlatın.

3- Şimdi Revo veya IObit Uninstaller uygulamasını çalıştırın ve listeden "easy context menu" adlı uygulamayı bularak silin. Revo veya IObit, uygulamadan artaklanları da silmenizi isteyecek, onları da mutlaka silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın, sorununuz hallolmuş olmalı.

Merhaba dediğiniz gibi Revo kurdum ama size ufak bir şey bildireceğim program kurulumsuzdu yani direk RAR'dan çıkarıyorsunuz tıklıyorsunuz açılıyor ve bu yüzden olmalı ki bana önerdiğiniz program listede indirmiş olduğum "easy context menu" adlı programı görmüyor. Bu durumda ne yapmam lazım siz cevap verene kadar IObit ile deneyeyim.
Düzeltme:
İobitle'de aynısı hocam.

Düzeltme:
Hocam şurdaki makaleyi okudum.
Ve avcı modunu öğrendim avcı modu ile programı silmeyi denedim şurası geldi.

Buradan defalarca kez tümünü seç ve sil dedim ama yine düzelmedi.

Son düzenleme:
Önce uygulamayı tekrar kurup bilgisayarı güvenli modda başlatıp öyle silmeyi deneyin. Hatta sildikten sonra normal klasörlerde arama yaparak uygulamanın artakalan tüm dosyalarını silin. Ve C:/ klasörü altındaki "Kullanıcılar" klasörünün içinde yer alan yine "kullanıcı isminize" sahip klasörün altındaki "AppData" klasörüne girin ve sırasıyla Local, LocalLow ve Roaming klasörleri altındaki uygulamaya ait artık dosyaları da tek tek silin. Sonra regedit'e girin ve arama kutusuna easy context menu yazıp aratın ve bulduklarını da silin. Bunu hiçbir sonuç bulmayana kadar tekrarlayın ama dikkat edin, Windows'a ait şeyleri silmeyin. Riskli bir yöntemdir, sorumluluk size ait. Ama çoğunlukla işe yarayan bir yöntemdir.

Yine şu şekilde bir yöntem önerilmiş, buna da bakabilirsiniz;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…