Easy SMX X10 alınır mı?

Bütçe
500
Arkadaşlar sipariş verecektim ancak site güvenilir mi diye merak ettim ve site hakkında çok güzel şeyler söylenmemiş ürün orijinal ve sıfır geliyor ama garantide ilgilenmiyorlar demişler gamepad ileride garantilik bir sıkıntı çıkarır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250623_172941_iyzico.jpg
    Screenshot_20250623_172941_iyzico.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar ben indirim vs yararlanmadım direk fiyatı uygun gördüm aldım başka sitede aynı satıcı 2700 gibi bir fiyata satıyordu fırsat diyerek kaçırmak istemedim. Ancak az önce bir karşılaştırmaya denk geldim 8bitdo Ultimate 2c ile ve gecikme değerleri olarak 8bitdo bayağı iyi gibi duruyor ve arada 500 TL fark var.

Input Lag ans Specs comparison: EasySMX X10 vs 8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller

Sitede iptal et seçeneği de göremedim. Bilmediğim iyi tarafları mı var easysmx in, aksi durumda bu karşılaştırmaya göre fiyat zaten olması gereken

Arkadaşlar ben indirim vs yararlanmadım direk fiyatı uygun gördüm aldım başka sitede aynı satıcı 2700 gibi bir fiyata satıyordu fırsat diyerek kaçırmak istemedim. Ancak az önce bir karşılaştırmaya denk geldim 8bitdo Ultimate 2c ile ve gecikme değerleri olarak 8bitdo bayağı iyi gibi duruyor ve arada 500 TL fark var.

Input Lag ans Specs comparison: EasySMX X10 vs 8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller

Sitede iptal et seçeneği de göremedim. Bilmediğim iyi tarafları mı var easysmx in, aksi durumda bu karşılaştırmaya göre fiyat zaten olması gereken
Ben mailine yazdım iptal edin diye anında ettiler hocam, para iadesi de geldi

@Katipke Hocam ben şimdi parolapara ve iyzico doğruladim parolaparada sanal kart oluşturdum şimdi parayı nereye atacağım nasıl yapacağım?
Parolapara kartınızı iyzico da hesap kısmına girip kartlarım kısmına ekliyorsunuz. Paranızı parolapara hesabınıza atıp satın alım yaparken o kartı seçiyorsunuz. Zaten connect sitesinde iyzico ödeme altyapısı olduğundan sizi direkt iyzico uygulamasına atıyor ve alışveriş sonrası hemen 500tl iyzico hesabınıza geçiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı