EasyBCD Windows 0xc0000428 Hatası

KemalKcK

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Yerel Disk D'de Windows 10 yüklüydü, C'ye Windows 7 yükledim. Windows 7'ye rahatça giriyordum. Msconfig'e girdim baktım Windows 10 yok, sonra PC'yi yeniden başlattım. Başlangıçta hangi işletim sistemini açacağımı sormuyor, ben de EasyBCD yükledim. D'deki Windows 10'u ekledim açılış menüsüne. Bu sefer de "winload.exe" dijital imza hatası veriyor.
Kısacası D'deki Windows 10'a nasıl ulaşabilirim? Önerdiğiniz bir boot load manager programı var mı? Şimdiden yanıt verenlere teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 USB kurulumundan tamir bölümünden başlangıç onarma yapmayı deneyin. Bir de aynı yerden komut satırına ulaşarak bootrec /rebuildbcd komutunu girerek Windows taraması yapıp Windows 10'u listeye dahil edebilirsiniz. EasyBcd yüklemenize gerek yoktu. Tabi o program daha gelişmiş bir araç. Ben de kullanıyorum işim düşerse.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı