EasyCep güvenilir mi?

Metnopat

Centipat
Daha fazla  
Merhaba biliyorsunuz telefon fiyatları pahalandı bende EasyCep'e bakmaya başladım ve oradan yenilenmiş telefon bakmaya başladım ve Samsung telefon almayı düşünüyorum. Sizce EasyCep güvenli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet güvenilir sadece para biraz geç gelebiliyor (1-2 gün) eski telefonumu sattım. İçiniz rahat olsun

Ölü telefonları alıp yan sanayi parçalar ile yenileyip piyasa sunuyorlar, benim için bundan başka bir şey ifade etmiyor. Zamanında 2 defa telefon aldım ve birinde telefonumun kapanacağına dair bildirim aldım ve 2-3 ay sonra kapandı, bir daha da açılmadı. Bir diğerinde ise telefonu iade etmek istedim ve henüz 14 gün geçmemişti ve iade almadılar.
Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Büyük ihtimalle siteyi bilmiyorsun bilip bilmeden yorum yapman hoş değil.

Siteyi bilip bilmediğime dair siz bir şeyler biliyor musunuz hocam? Bu benim fikrim ve sadece belirttim. Sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorsanız yorumunuzu yapar geçersiniz. Beğenmediler ya da önermediler diye insanlara salça olmayın. Bkz; bana. Ayrıca deneyimlerimi aşağı yazdım. Okuyun.

Hayır, değil. Şikayetvar da inceleyin derim yan sanayi ürünler kullanıyorlar parçalarda kısaca güvenilmez.

Site hakkında sorun yaşanmış olabilir fakat "güvenilir değil" derseniz dolandırıcı imajı yapıştırmış olursunuz o yüzden açıklamakta fayda var diye düşünüyorum. Yan sanayi parça taktıklarını ben de duymuştum fakat bir kaç arkadaşım alışveriş yapıp sorun yaşamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…