EasyCep güvenilir mi?

anlwwy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11320H 3050 95W Mobile Gpu 16Ram 1tb ssd- 1tb hdd
Meslek
Bilgisayar Donanım Tamir
İyi sosyaller, iyi günler, EasyCep sitesine güvenebilir miyim? Fiyatları ve taksit seçenekleri cazip geldi bir nevi ve ben de bir ikilemde kaldım çünkü çevremde oradan alışveriş yapan kimse yok idi. Sizlere sormakta fayda aradım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site güvenilir de sadece yenilenmiş telefon almanızı tavsiye etmiyorum. Ne olduğu belli olmayan parçalardan yenileme işlemi yapıldığı için bozulma ihtimali fazla.

İyi sosyaller, iyi günler, EasyCep sitesine güvenebilir miyim? Fiyatları ve taksit seçenekleri cazip geldi bir nevi ve ben de bir ikilemde kaldım çünkü çevremde oradan alışveriş yapan kimse yok idi. Sizlere sormakta fayda aradım, yardımcı olursanız sevinirim.

Yenilenmiş telefon işini ilk çıkaran markalardan biridir. Güvenilirdir ama yenilenmiş telefon almak ne kadar mantıklı? Orası tartışılır.

Yenilenmiş telefon almayın size yenilenmiş diye cilalayıp veriyorlar replika 2. el telefon alıyorsunuz replika 2. el nedir Allah aşkına.
Replika mi orijinal mi veriyorlar anlamadım.

Yenilenmiş telefon işini ilk çıkaran markalardan biridir. Güvenilirdir ama yenilenmiş telefon almak ne kadar mantıklı? Orası tartışılır.
Alışveriş yapan oldu mu çevrenizde sorun yaşayan vesaire var mıdır?

@anlwwy, EasyCep'ten yenilenmiş telefon alıp da memnun kalan pek görmedim. İnternetten basit bir aramayla araştırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı