EasyCep iPhone 7 alınır mı?

Kuzenim iphone 6s , abim iphone 8plus almıştı pek bi sıkıntısı yoktu zaten belli bir süre garanti veriyorlar yine de iyice araştırmanı tavsiye ederim.

Kuzenim iPhone 6s, abim iPhone 8Plus almıştı pek bir sıkıntısı yoktu zaten belli bir süre garanti veriyorlar yine de iyice araştırmanı tavsiye ederim.

Hocam bu firmalardan birinde çalıştım, o çalıştığım yer aşırı özensizdi ekranda sararma olsa bile onay veriyorduk. O yüzden tereddüt ediyorum burasıda böyle mi diye.
Bu firma değil yanlış anlaşılmasın.

Arkadaşlar merhaba, EasyCep üzerinden iPhone 7 128 GB almak istiyorum ancak ne kadar sağlam geliyor bu yenilenmiş modeller, deneyimlemiş olanlar yazabilir mi?
Aynı fiyata muhtemelen çok daha yüksek donanımlı bir Android cihaz edinebilirsin... Ben zamanında ettim o hatayı, sen etme. Al mis gibi Xiaomi'ni rahatına bak. Hem iPhone'ların en büyük sıkıntısı benim için batarya ayrıca bunu da ekleyeyim. Ben de iPhone 7 sahibiydim önceden ve batarya eğer yoğun kullanırsam akşam saatlerine doğru bitiyordu. Şu an Redmi Note 8 Pro sahibiyim ve bataryam yoğun kullanımda rahatlıkla 1 gün kullanım süresini aşıyor. Cidden çok pişman olursun sonra benden demesi.

Aynı fiyata muhtemelen çok daha yüksek donanımlı bir Android cihaz edinebilirsin... Ben zamanında ettim o hatayı, sen etme. Al mis gibi Xiaomi'ni rahatına bak. Hem iPhone'ların en büyük sıkıntısı benim için batarya ayrıca bunu da ekleyeyim. Ben de iPhone 7 sahibiydim önceden ve batarya eğer yoğun kullanırsam akşam saatlerine doğru bitiyordu. Şu an Redmi Note 8 Pro sahibiyim ve bataryam yoğun kullanımda rahatlıkla 1 gün kullanım süresini aşıyor. Cidden çok pişman olursun sonra benden demesi.
Şu anda 2013-2014 yıllarında çıkan iPhone 5S ve 6 dahil tüm üst modeller mevcut amiral gemisi Android cihazlardan daha akıcı ve stabil. Hiçbir uygulama kolay kolay işletim sistemi kaynaklı çökmüyor. Başlığı açan arkadaşımız da muhtemelen bu sebepten iPhone'a geçiş yapmak ve rahatlığına erişmek istedi. ''Neden iPhone 7 alınmaz?'' sorusunun cevabı tek başına pil olmamalı bence. 2021 itibarıyla son güncellemesini iOS 15 olarak almış ve yazılım desteği miladını doldurmuş olabilir. Zamanla uygulamaların desteği azalarak kesilecek olsa da 3 yılı çok rahat çıkarır. Pil durumu dert edilmeyecekse, beni orta vadede götürsün olarak denilecekse evet alınabilir. Tüm bu görüşlerim mevcut fiyatından bağımsız.

Aynı fiyata muhtemelen çok daha yüksek donanımlı bir Android cihaz edinebilirsin... Ben zamanında ettim o hatayı, sen etme. Al mis gibi Xiaomi'ni rahatına bak. Hem IPhone'ların en büyük sıkıntısı benim için batarya ayrıca bunu da ekleyeyim. Ben de iPhone 7 sahibiydim önceden ve batarya eğer yoğun kullanırsam akşam saatlerine doğru bitiyordu. Şu an Redmi Note 8 Pro sahibiyim ve bataryam yoğun kullanımda rahatlıkla 1 gün kullanım süresini aşıyor. Cidden çok pişman olursun sonra benden demesi.

Hocam telefonu kendime almayacağım şu an Redmi Note 8 kullanıyorum zaten. Sitenin ne kadar sağlam olup olmadığını merak ediyorum iPhone 7 örnek amacliydi bir bakıma.
Hocam beni yanlis anlamayin ama paraniz yok ise iPhone alacagim diye tutturmayin lutfen. Iphone 7 4-5 yillik cihaz. Uygun fiyatli bir Andorid cihaz almanizi oneririm, bir iPhone kullanicisi olarak.
Yok hocam kendime almayacağım, kendim redmi note 8 kullanıyorum. Sadece siteyi merak ettim.

iPhone 7 yerine çok daha güçlü Android cihaz alabilirsiniz diyen arkadaştan telefon önerisi beklemekteyim :)

Şu an orta segmentte bile kamera ve performans anlamında iPhone 7/8 serisini geçebilecek 1-2 cihaz var anca.:D
3000 TL ve altında kamera olarak zaten daha iyisi yok, performans olarak M3 Pro 5G dışında iPhone 7 hepsinden daha iyi.

Ama güvenilirlik konusunda bir şey diyemeyeceğim, çok memnun olanda var, çok şikayetçi olanda var.
İlla iPhone istiyorsanız bu fiyatlara yenilenmiş iPhone 7 almak yerine 2. el iPhone 8 veya bulabilirseniz 8 Plus almak çok daha mantıklı olacaktır.

iPhone 7 yerine çok daha güçlü Android cihaz alabilirsiniz diyen arkadaştan telefon önerisi beklemekteyim :)

Şu an orta segmentte bile kamera ve performans anlamında iPhone 7/8 serisini geçebilecek 1-2 cihaz var anca.:D
3000 TL ve altında kamera olarak zaten daha iyisi yok, performans olarak M3 Pro 5G dışında iPhone 7 hepsinden daha iyi.

Ama güvenilirlik konusunda bir şey diyemeyeceğim, çok memnun olanda var, çok şikayetçi olanda var.
İlla iPhone istiyorsanız bu fiyatlara yenilenmiş iPhone 7 almak yerine 2. el iPhone 8 veya bulabilirseniz 8 Plus almak çok daha mantıklı olacaktır.
2 sene sonra yavaşlıktan kağnıya dönüşecek bir telefon alacağıma android alırım. Apple telefon kendi zamanında alınıp maksimum 4 senede değiştirilmesi gereken bir cihaz.

Yorumları okudukça gerçekten şaşırıyorum. Şimdi bu yazacaklarımdan sonra sanki biraz marka meraklısı gibi görünebilirim fakat şöyle bir gerçeklik var. Şuan elimde iphone 6S bulunuyor. Telefonun kullanım akıcılığına hiçbir android cihazınız yetişemez bunu net söyleyebilrim :D o yüzden buraya gelipte şuan dünya popüleritesinde bulunan "iphone kötüleme"ciliği yapmanız boş muhabbetten başka birşey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı