EasyCep iPhone 7 alınır mı?

Yorumları okudukça gerçekten şaşırıyorum. Şimdi bu yazacaklarımdan sonra sanki biraz marka meraklısı gibi görünebilirim fakat şöyle bir gerçeklik var. Şuan elimde iphone 6S bulunuyor. Telefonun kullanım akıcılığına hiçbir android cihazınız yetişemez bunu net söyleyebilrim :D o yüzden buraya gelipte şuan dünya popüleritesinde bulunan "iphone kötüleme"ciliği yapmanız boş muhabbetten başka birşey değil.
iPhone fanboyluğu yapman da boş muhabbetten başka bir şey değil aslında. Herkes istediğini kullanır ama iki markanın da gerçeklerini göz önünde bulundurmak lazım.

Şu anda 2013-2014 yıllarında çıkan iPhone 5S ve 6 dahil tüm üst modeller mevcut amiral gemisi Android cihazlardan daha akıcı ve stabil. Hiçbir uygulama kolay kolay işletim sistemi kaynaklı çökmüyor. Başlığı açan arkadaşımız da muhtemelen bu sebepten IPhone'a geçiş yapmak ve rahatlığına erişmek istedi. "neden iPhone 7 alınmaz?" sorusunun cevabı tek başına pil olmamalı bence. 2021 itibarıyla son güncellemesini iOS 15 olarak almış ve yazılım desteği miladını doldurmuş olabilir. Zamanla uygulamaların desteği azalarak kesilecek olsa da 3 yılı çok rahat çıkarır. Pil durumu dert edilmeyecekse, beni orta vadede götürsün olarak denilecekse evet alınabilir. Tüm bu görüşlerim mevcut fiyatından bağımsız.

Hocam o Android'lerde uygulama çökmesi stabilite bozukluğu eski olaylar ben 2017 Temmuz'da Xiaomi Mi Note 3 aldım hala o telefonu kullanıyorum yazılım konusunda hiç sıkıntı çekmedim bence biri ya yaşlı olmalı ya da sosyal medyadan başka bir şey yapmamalı iPhone almak için iOS harici telefonların sosyal medya yazılımı pek iyi değil ve Android'te durmadan RAM temizleme gibi bir şey yapmak gerekiyor tek sıkıntı olacak şeyler bunlar.

iPhone 7 yerine çok daha güçlü Android cihaz alabilirsiniz diyen arkadaştan telefon önerisi beklemekteyim :)

Şu an orta segmentte bile kamera ve performans anlamında iPhone 7/8 serisini geçebilecek 1-2 cihaz var anca.:D
3000 TL ve altında kamera olarak zaten daha iyisi yok, performans olarak M3 Pro 5G dışında iPhone 7 hepsinden daha iyi.

Ama güvenilirlik konusunda bir şey diyemeyeceğim, çok memnun olanda var, çok şikayetçi olanda var.
İlla iPhone istiyorsanız bu fiyatlara yenilenmiş iPhone 7 almak yerine 2. el iPhone 8 veya bulabilirseniz 8 Plus almak çok daha mantıklı olacaktır.
Mesela iPhone 7'den 1500-2000₺ daha düşüğe alınabilen ve benim de 1 yıldır severek kullandığım ve hiç sıkıntı çekmediğim Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Şimdi bu telefon hem daha ucuz hem de çok daha iyi. Ne yönden diye soracak olursan her yönden. Git internette herhangi bir siteden karşılaştırmalarına bak veya YouTube'dan karşılaştırmalarını izle ve bana iPhone 7'nin Redmi Note 8 Pro'dan daha iyi yaptığı tek bir şey söyle. Sadece tek bir şey istiyorum. Ben bu telefondan önce iPhone 7 kullanıyordum zaten 😁😁. Nasıl bir telefon olduğunu kimseden öğrenecek değilim yani bizzat kullanmış biri olarak ve hakkını yiyemem batarya konusu hariç çıktığı zaman için harbi iyiydi. Ama şu andaki fiyatı komik gerçekten 😅😅. 1000-1500₺ daha altına Redmi Note 10 Pro gibi bir şaheser alabiliyorken bu konuyu tartışmaya bile gerek olduğunu sanmıyorum.
Arkadaşlar merhaba, EasyCep üzerinden iPhone 7 128 GB almak istiyorum ancak ne kadar sağlam geliyor bu yenilenmiş modeller, deneyimlemiş olanlar yazabilir mi?
Ayrıca EasyCep hakkında kısa bir araştırma yaptım ve o siteyi kullanmanı pek tavsiye etmem. Gerçekten çok fazla hayal kırıklığı yaşayan ve iade eden insan var. Ayrıca iPhone 7 aldığını ve eline bütün parçalarının sağdan soldan toplandığı bir paçavra gönderildiğini yazan bir arkadaş da var bu forumda, hem de yeni bir olay. Ben hiç kullanmadığım için yine de fikrimi tam olarak belirtemem ama görünen köy kılavuz istemez. Bence uzak dur.

Son düzenleme:
Burada ana konu easycep ve fiyat artışları olmalı. Artık denize düştük yılana sarılıyoruz. Bırakın artık android alın demeyi. Easycep yenilenmiş telefon alanında en iyi firma bence. Çalıntı ve benzeri olaylarla karşılaşmazsınız. 14 günlük iade değişim süreleriniz mevcut. 12 ay da easycep garantisi altındasınız.

Satın almak isteyenler bence 14 günlük süreyi iyi kullanırsa risklerden sıyrılabilir. Bu süreçte de eski telefonunuzu hemen satmayın bi beklesin yedekte. Şöyle de bir şey var: Easycep KDV indirimi uyguladı 100-150 lira kadar. Son kur zamlarını da yapmadı. Ayrıca Kasım ayına özel her telefona %5 indirim uyguluyor. Örneğin Iphone 8 mükemmel kategoride 3.600 lira oluyor.

Easycep'i sevin veya sevmeyin. Fakat öylece kestirip atılacak bir firma değil artık. Sonuçta Iphone 11 için 10 bin liraya gidin alın demeyi hepimiz biliyoruz yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı