EasyCep başta bende öneremiyordum çok saçma geliyordu ama ikinci el piyasasının değeri ve cihaz kullanımına göre tavsiye edilebilir diye düşünüyorum.
Bir cihazı 0 olarak değerlendir ölü fiyata alıyorlar ve kat kat satıyorlar ve cihaz iyi değil o fiyata açılmamış sıfır bulursun EasyCep boş bir firma
Mesela ben bu telefonu beğendim almak riskli midir sizce?
Yenilenmiş Xiaomi Poco X3 NFC 128 GB Gri Cep Telefonu
Yenilenmiş Xiaomi ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Xiaomi Poco X3 NFC 128 GB Gri modellerini 12 taksitle almak için tıklayın.easycep.com
Orası öyle ama şöyle bir durumda da var herkesin cebinde aynı para yok ve bazı esnaflar cihazı aşırı şişiriyor başkasının telefonuna da güvenemiyor o zamanda bu firmalara güvenmek durumuna kalıyorlar. İki tane S10 ve S10e cihazı gördüm 1 hafta aralıkla dükkana gittim ikisi de satılmıştı.
Arkadaşlar kimse istediğim telefona bir şey yazmamış. Ona bakıp bir şey söyleyebilir misiniz acaba.
Arkadaşlar kimse istediğim telefona bir şey yazmamış. Ona bakıp bir şey söyleyebilir misiniz acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.