EasyCep telefonu ne zaman kargolar?

Geçen hafta cuma günü EasyCep üzerinden Xiaomi Mi 9T sipariş ettim fakat hala siparişiniz alındı kısmında kaldı. WhatsApp üzerinden yazdığımda ise 5 gün içerisinde kargolanacağı yazıyor. Bugün ile beraber 5 gün oldu. Müşteri temsilcisi hep aynı şeyi söylüyor aciliyetim olduğunu ne kadar söylesem de hep aynı şeyler bana söyleniyor. Şikayetvar sitesine yazacağım birazdan. Daha önce iPhone 6 sipariş ettiğimde 2 gün içinde elime ulaşmıştı. Şu zamanlarda EasyCep'ten telefon alanlar varsa ne kadar zamanda geldiğini yazabilir mi?

Stok yoksa sitede eğer diğer EasyCep şubelerinde telefonu arıyor olabilirler.

Telefonun görseli Redmi 9T fakat satın aldığım ürün mi 9T böyle bir gariplik de mevcut.

Ürün satın aldığım zamanda stoklarda vardı hatta ara ara çok iyi olanı tekrar stoklara geliyor. Ben outlet olanını aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-11 233006.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-11 233006.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 95
Telefonun görseli Redmi 9T fakat satın aldığım ürün mi 9T böyle bir gariplik de mevcut.

Ürün satın aldığım zamanda stoklarda vardı hatta ara ara çok iyi olanı tekrar stoklara geliyor. Ben outlet olanını aldım.

Sabret reis bende de öyle oldu dün cihaz elime ulaştı.

Şimdi bir de bayram yaklaşıyor ya ondan.

Sabret reis bende de öyle oldu dün cihaz elime ulaştı.

Şimdi bir de bayram yaklaşıyor ya ondan.

Yakında ulaşır umarım. Tekrar müşteri temsilcisi ile iletişime geçip biraz sert konuştum ve bu sefer kopyala yapıştır cevap vermeyerek ilgili birime aciliyetimi ilettiklerini ve en kısa zamanda kargo çıkışının sağlanacağını söylediler. Pazartesiye kadar elime ulaşmazsa tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyledim🙂

Yakında ulaşır umarım. Tekrar müşteri temsilcisi ile iletişime geçip biraz sert konuştum ve bu sefer kopyala yapıştır cevap vermeyerek ilgili birime aciliyetimi ilettiklerini ve en kısa zamanda kargo çıkışının sağlanacağını söylediler. Pazartesiye kadar elime ulaşmazsa tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyledim🙂

Reis bende iPhone 6 alacağım 2.ci alışverişim olarak gel bana yardımcı ol 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı