EasyCep'ten aldığım iPhone 12 Pro cihazım 2. hafta sonunda pil sagligi %99'a düştü, normal midir?
Yenilenmiş telefon alinmaz yan sanayiden daha kötü yerlerden alıyorlar bozuldu bozulacak ürünleri satiyorlar 6 ay garanti veriyorlar bir şey olunca kullanıcı hatası diyorlar.
Abi ben size alınır mı? Alınmaz mı diye sormadım, yaşadığım şey normal mi diye sordum. Bir yerde normal diyor bir yerde değil, bu foruma ucu açık cevaplar almak için değil, bir şey hakkında net fikir öğrenmek için giriyorum.
Normal değil. 2 haftada normal diyenlere bir şey demek istemiyorum.
Bu cevap yeterliydi hocam teşekkür ederim.
Alınan sıfır telefonlarda bile pil sağlığı düşebiliyor. Pil orijinalse ve kullanımınıza etkisi yoksa problem yaratacağını sanmıyorum.
Zaten yenilenmiş bir ürün büyük ihtimal pili yan sanayi. 99'a düşse ne fark eder, kullan 1 sene sonra değişitir devam et.
Genel olarak iPhone kullanıcılarının bu pilden neden korktuğunu anlayamıyorum şahsen. Artık kurtarmıyorsa değiştirir devam edersin büyütülecek bir mesele değil. Geçen değiştirdim 12 mini pili gayet iyi gidiyor.
iOS 18'de pil sağlığı da gözüküyor saçma sapan bildirimler olmuyor. Kullanın geçin bakın keyfinize. Aman düşmesin sağlığı, aman değişmeyeyim pili diye elinizdeki malı adamakıllı kullanamıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.