EasyCep'den iPhone 8 Plus alınır mı?

Ben XR öneriyorum, ekran sizin için sorunsa tabi. Ekran sorun değilse 128GB SE 2020 bulunabiliyor bu fiyatta. Çok güçlü cihaz. Ekran ve batarya olarak XR, performans olarak SE öneririm.
Benim için kamera, birde Twitch yayınlarımda chat'i okumamdan kaynaklı ekran boyutu önemli, bende çok fazla 2020 SE düşünüyorum, ancak 4,7 inç'lik boyut bu devirde 6,7 inç'lik M51 varken maalesef çok düşünülesi değil

Yazdıklarımı görmüyorsun sanırım, benden bir abi tavsiyesi ( belki büyüksündür ) o işlere girme git tertemiz sıfır al keyfine bak

Yazdıklarımı görmüyorsun sanırım, benden bir abi tavsiyesi ( belki büyüksündür ) o işlere girme git tertemiz sıfır al keyfine bak
Tertemizi 8500 TL maalesefki, 4800 TL'ye yenilenmiş iPhone 8 Plus'ı çok kişi almış ve genel olarak herhangi bir problem yaşanmamış, yaşanıldığı zamanda da 14 Gün içerisinde güvenilir bir biçimde iade edilmiş. Tek problemim SAR değeri dediğim gibi, Radyasyon'un oranı aynı ise alacağım direkt çatırt diye

Sıfır al diye onu demedim ama Oppo A52 kullanıyorum bunu dedim, sence de saçma durmuyor mu sıfırı 8.5k civarı iken ne olduğu belli olmayan sitede yarı fiyatına satılması? Ha illaki alacağım diyorsan sar değerinde sorun çıkmaz alablirsin eğer güveniyorsan, bir müşteri hizmetlerini ara istersen sor bakalım.

iPhone 8 Plus'un şu zamanda çok saçma fiyatı var bütçeniz tam nedir bilmiyorum ama ben olsam 2021 yılında gider en azından iPhone XR alırım ya da iPhone SE 2020 alırım.
XR 6K maalesef o topa giremiyorum ancak SE 2020 alabilirim şuan rahat bir biçimde. SE 2020 mi S20 FE mi yoksa M51 mi sizce? Yoksa bu fiyatlara bunlardan da iyi bir telefon var mıdır? Ya da gelecek yeni telefonlar var mı yakın zamanda onları bilmiyorum örneğin Haziran ayında sıfır telefon çıkacaksa onu da bekleyebilirim.
Hocam diyorum ya OPPO A52 bende var kullanıyorum.
Yok OPPO değil Samsung A52'den bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…