lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #51 ßutterFlyEffect dedi: Telefon aldınız mı ? Bende S9 Plus almayı düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Almanızı önermem.
ßutterFlyEffect dedi: Telefon aldınız mı ? Bende S9 Plus almayı düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Almanızı önermem.
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #52 ßutterFlyEffect dedi: Telefon aldınız mı ? Bende S9 Plus almayı düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. El neden alayım ki?
ßutterFlyEffect dedi: Telefon aldınız mı ? Bende S9 Plus almayı düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. El neden alayım ki?
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #53 YouTuber Berk Yüncü dedi: Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. el neden alayım ki? Genişletmek için tıkla... Dedik sana. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
YouTuber Berk Yüncü dedi: Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. el neden alayım ki? Genişletmek için tıkla... Dedik sana.
ßutterFlyEffect Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #54 YouTuber Berk Yüncü dedi: Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. El neden alayım ki? Genişletmek için tıkla... Sıfır alacak paran varsa tabii ki de 2. el almak mantıklı bir hareket değil.
YouTuber Berk Yüncü dedi: Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. El neden alayım ki? Genişletmek için tıkla... Sıfır alacak paran varsa tabii ki de 2. el almak mantıklı bir hareket değil.