lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #51 ßutterFlyEffect dedi: Telefon aldınız mı ? Bende S9 Plus almayı düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Almanızı önermem.
ßutterFlyEffect dedi: Telefon aldınız mı ? Bende S9 Plus almayı düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Almanızı önermem.
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #52 ßutterFlyEffect dedi: Telefon aldınız mı ? Bende S9 Plus almayı düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. El neden alayım ki?
ßutterFlyEffect dedi: Telefon aldınız mı ? Bende S9 Plus almayı düşünüyorum da tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. El neden alayım ki?
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #53 Berk ync dedi: Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. el neden alayım ki? Genişletmek için tıkla... Dedik sana. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Berk ync dedi: Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. el neden alayım ki? Genişletmek için tıkla... Dedik sana.
ßutterFlyEffect Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #54 Berk ync dedi: Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. El neden alayım ki? Genişletmek için tıkla... Sıfır alacak paran varsa tabii ki de 2. el almak mantıklı bir hareket değil.
Berk ync dedi: Almadım. Güvenmedim ben sıfır almak varken 2. El neden alayım ki? Genişletmek için tıkla... Sıfır alacak paran varsa tabii ki de 2. el almak mantıklı bir hareket değil.