EasyCep'den telefon almak

Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, birkaç ay önce böyle bir konu daha açmıştım. Tekrardan açma sebebim artık çalışıyorum ve ilk maaşımı aldım yakınımda direkt olarak bir EasyCep bayisi bulunmakta telefonu oradan tamamen inceleyip satın almayı düşünüyorum kamera, şarj yeri vs. vs. Ama halen tedirginim birçok kişi sorun birçok kişi memnuniyet yaşamış sıfır alacak kadar bütçem şu durumda mümkün değil ancak taksitle alabilirim ve 6 ay vade farksız satan EasyCep bana en iyi yol olarak gözüküyor telefona gerçekten ihtiyacım var ve Android'den çok fazla çektiğim için artık yeni bir deneyim yaşamak istiyorum bu sebepten ötürü Apple almak istiyorum ama dediğim gibi bir yandan güven veriyorlar bir yandan kullancıların yorumları yüzünden güvenim yok oluyor. Birkaç bayi gezdim ve detaylı bilgiler almaya çalıştım ve bunu başardım. Değişen parçalar, sorun çekersem neler yapmalıyım gibi gibi sorular yönelttim ve hoşnut cevaplar aldım. Fakat ne zaman internette bu konu hakkında araştırma yapsam herkes ya çok memnun ya hiç değil bana şans işi gibi geldi ama dibimde olan bayiden iyicene kontrol edip alsam mı sizlere soruyorum.
 
Asla tercih etme geçen hafta oğluma iPhone 11 128 modelini almak için Ankara necatibey de ki mağazalarına gittik, gitmeden önce mağazayı aradım dedim bu model eliniz de var mı var abi dediler dedim tamam almaya geliyoruz mükemmel model istiyoruz evet var var dediler tamam dedik gittik, neyse söyledik işte geldik tamamdır dediler aradan 1 2 dakika sonra dediler ki abi size söylediğimiz model kalmadı size tehşir ürün versek olur mu? Dedim dalgamı geçiyorsun kardeşim abi stoklar da var gözüküyordu vs. Muhabbeti neyse dedim göster bakalım nasılmış baktık hiç beğenmedik vuruk çırık her neyse benim kullandığım kredi kartı bonus troy kartı gösterdim dediler abi bu kart ticari buna taksit olmuyor oysaki bankanın ben özel müşterisiyim, sadece 1.adet kredi kartım da 100k limit var. Yani anlayacağın bir kataküllü yapacaklarını anladım ve vazgeçtim. Sadece bu durumu Ankara necatibey mağazasın da yaşadım diğer yerleri bilemem tabii.
 
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Easycep değil tüm yenilenmişlerden artık uzak duruyorum. Bir sorum daha olacak ikinci el daha önce hiç ürün almadım telefonculardan mı bakmalıyım yoksa sarı siteden vs. falan mı bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım :)
 
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. EasyCep değil tüm yenilenmişlerden artık uzak duruyorum. Bir sorum daha olacak ikinci el daha önce hiç ürün almadım telefonculardan mı bakmalıyım yoksa sarı siteden vs. falan mı bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım :)

Sarı siteden normal kişilerden alabilirsin şahışlardan en azından onlar daha dürüst olur diye düşünüyorum. Ancak imkanın varsa 0 al zaten EasyCep'de 22 bin lira ise sıfırı 25 bin lira örneğin ancak bir an önce almaya bak yılbaşından sonra zamlanmış olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı