djoguzhan55
Megapat
Daha fazla
Yenilenmesini göze alıyorsanız bu fiyatlara 0 telefon olmadığı için olabilir.
Haklısınız da işin şöyle bir tarafı var, alacağı ikinci el 7 plus zaten feleğin çemberinden geçmiş olacak, e bu fiyatlara 0 telefon da yok, en azından ilk sene patlarsa bir daha değiştirtir. Ben öyle düşünüyorum yani aslında haklısınız.Direkt olarak yenilenmiş telefon önermem. Ne kalite kullandıkları belirsiz. Bu Teknosa'da olsa orada şu kalite bu lkalite ürün kullandık deseler bile içini açmadan ve kaliteden anlamadıgın sürece kandıracaklar. Onu geçtim değişen tüm parçalar yan sanayi. Kaliteli dediklerine aldanma a kalite dedikleri orijinal parçanın yanına bile yaklaşamaz.
Haklısınız da işin şöyle bir tarafı var, alacağı ikinci el 7 Plus zaten feleğin çemberinden geçmiş olacak, e bu fiyatlara 0 telefon da yok, en azından ilk sene patlarsa bir daha değiştirtir. Ben öyle düşünüyorum yani aslında haklısınız.
Bence alınmaz. Bu bütçede 2.el S9 Plus veya S9 bakabilirsiniz.
Direkt olarak yenilenmiş telefon önermem. Ne kalite kullandıkları belirsiz. Bu Teknosa'da olsa orada şu kalite burada bu kalite ürün kullandık deseler bile içini açmadan ve kaliteden anlamadıgın sürece kandıracaklar. Onu geçtim değişen tüm parçalar yan sanayi. Kaliteli dediklerine aldanma, a kalite dedikleri parça, orijinal parçanın yanına bile yaklaşamaz. Şahsen yenilenmiş 7 Plus alacağıma ikinci el 6 Plus'ya da düz 7 alırım daha iyi. Tabii ikinci el yenilenmiş cihaz dolu, dikkatli incelemek lazım. Yenilenmişmi yoksa orijinal ürünmü olup olmadıgını seri numarasından anlayabiliyoruz lakin kodlarını unuttum internette ufak bir araştırmayla bulabilirsin hocam.
Android almayı düşünmüyorum hocam, halihazırda 12 Pro Max kullanıyorum 2inci bir telefon lazım oldu ondan bu tip sitelere bakınıyorum şu an, taksit yapmasıda beni cezbetti malum enflasyon olan bir ülkede taksit nimettir.
Hocam halihazırda 12 Pro Max kullanıyorum 2inci bir telefon lazım oldugundan EasyCep, Teknosa, Hepsiburada ve Trendyol'daki satıcılara ve yorumlarına bakıyorum, EasyCep daha al benili geldi ve üstüne 9 taksit yapıyor vade farksız.
Ana telefon olmayacaksa o zaman alınabilir ama sizde iPhone kullanıyorsunuz ve anlamalısınızki bataryası birkaç saate bitiyor. Arkadaşımdada aynı model var ve yanında powerbank taşıyor ahahaha.