EasyCep'ten iPhone SE 2020 alınır mı?

Yok ne özrü, ikinci ele dolandırılma veya söylenmeyen kusur çıkma ihtimalinden dolayı güvenemiyorum. Yenilenmişte 1 yıl garantisi olduğu için mantıklı geldi. Attığım linkten ucuz olanı alacağım sıkıntılı gelirse iade eder ikinci elden bakarım mecbur.

Hangi parcalarin degistiri gelen kagitta yaziyor. Mesela Samsung'umda degismemis, ama Apple'da kasa-pil-on kamera- cam degismis.

O zaman hayırlı olsun diyelim hocam. En iyisini yaparsınız bir sıkıntı çıkarsa direkt EasyCep'e götürün. Ilk kutusundan çıkarırken videoya alın olası bir hatada sizin sorumluluğunuzmuş gibi görünmemesi adına.

Hangi parcalarin degistiri gelen kagitta yaziyor. Mesela Samsung'umda degismemis, ama Apple'da kasa-pil-on kamera- cam degismis.

Benim aldığım cihazda kağıt boştu. Ama değişen olduğu barizdi; batarya bile olsa yazmaları gerekiyor.

Hayır.

EasyCep mi?

Yenilenmiş telefon fikrimce asla alınmaz, yenilenmiş 11'im vardı 1 yıl sonra dağıldı. Sim Kart takma yerini en az 50 kere ustaya götürdüm. Sonra bilindik tamir yerine götürünce bu telefon yenilenmiş, değil mi dediler.

Sıkıntısız gelirse bu bir mucize olur. Yenilenmiş cihaz hiçbir şekilde önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…