EasyCep'ten iPhone SE 2020 alınır mı?

Özür dilerim bildirimlerden baktığımdan unutmuşum. Yenilenmiş haliyle 2. eli aynı fiyata satılıyor gördüğüm kadarıyla. Ben 2. el işleriyle uğraşmam diyorsanız easycepten denenebilir ama bana kalırsa değişensiz 2. el bulup batarya değiştirtmek daha mantıklı olacaktır.
Yok ne özrü, ikinci ele dolandırılma veya söylenmeyen kusur çıkma ihtimalinden dolayı güvenemiyorum. Yenilenmişte 1 yıl garantisi olduğu için mantıklı geldi. Attığım linkten ucuz olanı alacağım sıkıntılı gelirse iade eder ikinci elden bakarım mecbur.

Yok ne özrü, ikinci ele dolandırılma veya söylenmeyen kusur çıkma ihtimalinden dolayı güvenemiyorum. Yenilenmişte 1 yıl garantisi olduğu için mantıklı geldi. Attığım linkten ucuz olanı alacağım sıkıntılı gelirse iade eder ikinci elden bakarım mecbur.

O zaman hayırlı olsun diyelim hocam. En iyisini yaparsınız bir sıkıntı çıkarsa direkt EasyCep'e götürün. Ilk kutusundan çıkarırken videoya alın olası bir hatada sizin sorumluluğunuzmuş gibi görünmemesi adına.

Hangi parcalarin degistiri gelen kagitta yaziyor. Mesela Samsung'umda degismemis, ama Apple'da kasa-pil-on kamera- cam degismis.

Benim aldığım cihazda kağıt boştu. Ama değişen olduğu barizdi; batarya bile olsa yazmaları gerekiyor.

O zaman hayırlı olsun diyelim hocam. En iyisini yaparsınız bir sıkıntı çıkarsa direkt EasyCep'e götürün. Ilk kutusundan çıkarırken videoya alın olası bir hatada sizin sorumluluğunuzmuş gibi görünmemesi adına.

Benim aldığım cihazda kağıt boştu. Ama değişen olduğu barizdi; batarya bile olsa yazmaları gerekiyor.

EasyCep mi?

Yenilenmiş telefon fikrimce asla alınmaz, yenilenmiş 11'im vardı 1 yıl sonra dağıldı. Sim Kart takma yerini en az 50 kere ustaya götürdüm. Sonra bilindik tamir yerine götürünce bu telefon yenilenmiş, değil mi dediler.

Merhaba, iPhone SE 2020 almak istiyorum ancak sıfırı yok. EasyCep'ten alsam sıkıntısız gelir mi? Ayrıca iki farklı şekilde buldum, fiyatları farklı ancak aynı telefon gibi duruyor. Benim göremediğim bir farkı mı var? Ucuz olanda pil uyarısı yazıyor ama pahalı olanda da pil orijinal olmayacağı için uyarı olmaz mı? Linklerini aşağıya ekliyorum.

Sıkıntısız gelirse bu bir mucize olur. Yenilenmiş cihaz hiçbir şekilde önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı