Easycep'ten Samsung Galaxy Tab S7 Plus 256GB Alınır mı?

Makaleler
1
Uzun süredir bu tableti arıyordum ve hiçbir yerde stok yoktu. Burada satıldığını gördüm ama site bildiğim kadarıyla cihazları yenileyip (?) satıyor. Sizce alınır mı? Bu fiyata nasıldır?

14K'ya alınmaz o cihaz.

HarmonyOS sorun olmazsa: https://www.hepsiburada.com/huawei-...nt=HBCV0000192DAE&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

128GB yeterli gelirse:

Uzun süredir bu tableti arıyordum ve hiçbir yerde stok yoktu. Burada satıldığını gördüm ama site bildiğim kadarıyla cihazları yenileyip (?) satıyor. Sizce alınır mı? Bu fiyata nasıldır?

Bu fiyata biraz fazla pahalı ve ek olarak yenilenmiş cihazlar alınmaz tavsiye etmiyorum. :)

14K'ya alınmaz o cihaz.

HarmonyOS sorun olmazsa: https://www.hepsiburada.com/huawei-...nt=HBCV0000192DAE&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

128GB yeterli gelirse:
Merhaba, TAB S8 düşünüyordum fakat bu kadar fiyat verdikten sonra ekranının TFT olması hiç iyi bir izlenim yaratmıyor. Harmony OS kısmında da öğrenciyim ve not alma uygulamalarına ihtiyacım var ve ne yazık ki Harmony'de bu kısım çok sınırlı önerileriniz için teşekkürler :)
Bu fiyata biraz fazla pahalı ve ek olarak yenilenmiş cihazlar alınmaz tavsiye etmiyorum. :)
Ben de bu şekilde düşünüyordum, 2. el alsam daha karlı olacağını düşünüyorum.

Şu durumda bütçeye biraz daha ekleme yapıp TAB S8+ gibi bir cihaz düşünmek daha mantıklı duruyor.

Merhaba, Tab S8 düşünüyordum fakat bu kadar fiyat verdikten sonra ekranının TFT olması hiç iyi bir izlenim yaratmıyor. HarmonyOS kısmında da öğrenciyim ve not alma uygulamalarına ihtiyacım var ve ne yazık ki Harmony'de bu kısım çok sınırlı önerileriniz için teşekkürler :)

Ben de bu şekilde düşünüyordum, 2. el alsam daha karlı olacağını düşünüyorum.

Şu durumda bütçeye biraz daha ekleme yapıp Tab S8+ gibi bir cihaz düşünmek daha mantıklı duruyor.

Merhaba tableti aldınız mı ve bir sorun yaşadınız mı? Bende Tab S9 almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı