EasyCep'ten telefon alınır mı?

Kesinlikle uzak durun.

Easycep Ümraniye Meydan AVM mağazasından görerek ve de inceleyerek aldığım cihazı yenilenmiş cihaz değil, APPLE garantisi devam ediyor, değişeni ve çiziği yok denilerek satılan cihazda bir kaç ay sonra sorun yaşamaya başladım. bir sorun olduğunda APPLE garantisi de var dilerseniz apple dilerseniz bize getirebilirsiniz dedikleri cihazı APPLE garantili sandığım için APPLE yetkili servise verdim ve cihaz 2 hafta sonra apple tarafından bana her tarafı hasarlı olarak teslim edildi.
APPLE'a cihazıma neden hasar verdiklerini sorduğumda cihazın daha önce açıldığını ve ekranının uygun olmayan yapıştırıcılarla kapatıldığı için hem açarken hem de kapatırken sorun yaşadıklarını ve 2 parça dışında hiç bir parçasının orjinal olmadığını ilettiler.

Easycep bu cihazı bana hiç bir değişeni yok, çiziği yok, yenilenmiş değil ve apple garantili diyerek sattı. Edevletten sorgulandığında da yenilenmiş olmadığı gözükmektedir.

Easycep defalarca iletişime geçmeme rağmen bu konuda bana KESİNLİKLE hiç bir destek sağlamadı. Cihazı gönderin onaralım dediler. Bu cihazdan hayır mı gelir ben para iadesi istiyorum dedim ama cevap bile vermediler.
Hakem heyetine başvurdum kararı bekliyorum.

Kurumsal bir yer ama açıkça insanları dolandırıyorlar.
Karşı karşıya kaldığın bu olaydan sonra biraz duraksadım markaya karşı...
 
Kesinlikle uzak durun.

EasyCep Ümraniye meydan AVM mağazasından görerek ve de inceleyerek aldığım cihazı yenilenmiş cihaz değil, Apple garantisi devam ediyor, değişeni ve çiziği yok denilerek satılan cihazda birkaç ay sonra sorun yaşamaya başladım. Bir sorun olduğunda Apple garantisi de var dilerseniz Apple dilerseniz bize getirebilirsiniz dedikleri cihazı Apple garantili sandığım için Apple yetkili servise verdim ve cihaz 2 hafta sonra Apple tarafından bana her tarafı hasarlı olarak teslim edildi.
Apple'a cihazıma neden hasar verdiklerini sorduğumda cihazın daha önce açıldığını ve ekranının uygun olmayan yapıştırıcılarla kapatıldığı için hem açarken hem de kapatırken sorun yaşadıklarını ve 2 parça dışında hiçbir parçasının orijinal olmadığını ilettiler.

EasyCep bu cihazı bana hiçbir değişeni yok, çiziği yok, yenilenmiş değil ve Apple garantili diyerek sattı. e-Devlet'ten sorgulandığında da yenilenmiş olmadığı gözükmektedir.

EasyCep defalarca iletişime geçmeme rağmen bu konuda bana kesinlikle hiçbir destek sağlamadı. Cihazı gönderin onaralım dediler. Bu cihazdan hayır mı gelir ben para iadesi istiyorum dedim ama cevap bile vermediler.
Hakem heyetine başvurdum kararı bekliyorum.

Kurumsal bir yer ama açıkça insanları dolandırıyorlar.

Son durum nedir?
 
Easycep geçen hafta benimle iletişime geçerek telefonu iade alıp ücretini iade edeceklerini iletti.
Telefonu gönderdim Cuma günü teslim aldılar, ücretinin iade edilmesi bir kaç günü bulur dediler, bekliyorum.

Bu noktaya gelene kadar çok uğraştırdılar.

5 ay süren mücadelem sonrası EasyCep Telefonu alıp ücretin tamamını tarafıma iade etti.
Soru şu; madem hakem heyeti kararı çıkmadan bunu yapmak mümkün, neden aylarca oyaladınız?
Böyle bir firmayı bir daha ne tercih ederim, ne kapısının önünden geçerim ne de çevremdeki birilerine tavsiye ederim.

Kısaca, UZAK DURUN!
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı