Easysmx marka gamepad alınır mı?

Ben 4 aydir kullaniyorum sorun yok.
Teknoloji şans işi zaten, o arkadaş sorun yaşadı diye ürün sorunlu olmuyor dediğiniz gibi.
Ürün hakkında hiç öyle bir şikayete de denk gelmedim, kullanan baya bir kişi var memnun üründen.
Ks'nin tekrar bir araştırmasını öneriyorum 8 bitdo ultimate 2C'yi @Egemen_B .

Harika o zaman. Temu'da bulabilirsem uygun fiyata getirteyim. Teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle ismi farklı bir adla geçiyordur biraz araştırayım umarım bulurum.
Temuda bulabildiniz mi hocam?

Temu'da bulabildiniz mi hocam?

Maalesef bulamadım. Forumlarda ararken ürünün indirime girdiğine dair konulara denk geldim oralarda link paylaşılmıştı. Tıkladığımda ise ya ürünün stoklarının bittiğini ya da ürünün kaldırıldığını söyledi.

Maalesef bulamadım. Forumlarda ararken ürünün indirime girdiğine dair konulara denk geldim oralarda link paylaşılmıştı. Tıkladığımda ise ya ürünün stoklarının bittiğini ya da ürünün kaldırıldığını söyledi.
Aliexpress de satılıyor hocam. Gamesir nova lite ile X05 arasında kaldım siz hangisini tercih edersiniz?

Aliexpress de satılıyor hocam. Gamesir nova lite ile X05 arasında kaldım siz hangisini tercih edersiniz?
Kesinlikle X05 arkadaşımın arkadaşında X05 versiyonu varmış deneme şansım oldu gerek hissiyatı gerek rahatlığı harika eğer bütçeni arttırabilirsen X15 alabilirsin bende haftasonu X15 sipariş ediceğim

Kesinlikle X05 arkadaşımın arkadaşında X05 versiyonu varmış deneme şansım oldu gerek hissiyatı gerek rahatlığı harika eğer bütçeni arttırabilirsen X15 alabilirsin bende hafta sonu X15 sipariş edeceğim.

Benim de arkadaşım Temu'dan X15 aldı o da memnun tek eksisi jiroskop yok. AliExpress de 1700TL'ye geliyor fiyatı. X05 ile aralarında 300 TL oynuyor. Temu da stok bitmeseydi X15 1200'e denk geliyordu.

LİNK

Bıraktığım linkte ise 1800TL fakat site ne kadar güvenilir bilmiyorum. Dediğiniz gibi Temu'da stok kalsaydı 1200TL'ye çok güzel olurdu. Şu an aliexprestenmi yoksa bıraktığım linktenmi sipariş etsem kararsız kaldım.

1800 TL alınır mı bilmem fakat hep öneriliyordu forumda. 1200 TL temudan aldım bende bugün gelir umarım. Connect Game hem iyi hem de kötü yorum var karışık bir site.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı