Alabiliyosanız X15 alın. Easysmx kaliteli bir üretici.
Link atar mısınızTemu'da EasySMX X05 gamepadi gördüm. Aslinda nasıl bilmiyorum, alınır mı? Alan varsa bir problemi var mı?
Güzel ama pahalı gereksiz derecedeEasySMX D05 nasıl?
Link atar mısınız
Güzel ama pahalı gereksiz derecede
Link atar mısınız?
Güzel ama pahalı gereksiz derecede
Pro v2 değilse almaya gerek yok bence. D05 alabiliyorsanız güzel alabilirsiniz. Pahalı derken tr için connectgame'in satışından bahsetmiştim bu fiyat güzel şu anD05This item was discontinued - Temu United Kingdom
Find d05pcs controller gamepad video game controller - controller with charging dock/hall sensor/rgb lighting - drift, no dead zone - work for windows pc, , steam and switch at Temu, part of our latest electronics ready to shop online . shop trendswww.temu.com
X052 4g wireless controller pc switch - Temu United Kingdom
Check out this 2 4g wireless controller for pc iphone switch wireless controller gamepad with hall effect and trigger turbo vibration and rgb lighting wireless arcade joystick gaming controller console gaming wireless setup responsive buttons precision control vibration turbo...www.temu.com
Ben Azerbaycanliyim limit 30 manat X05 16 manat D05 ise 31 manat 30 manat limit olduğu için sordum alınır mı? Deye
MACHENIKE G5Pro nasıl bir gamepad?
MACHENIKE G5Pro jiroskop var diye onu düşündüm Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & MorePro v2 değilse almaya gerek yok bence. D05 alabiliyorsanız güzel alabilirsiniz. Pahalı derken tr için connectgame'in satışından bahsetmiştim bu fiyat güzel şu an
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.