Easysmx X10 vs X15

Sesi bir süre sonra rahatsız eder mi izlediğim videolarda sesi fazla gibi geldi ve bir süre sonra rahatsız eder gibi geldi de.
Sesi düz Xbox 9. nesilden daha azdır. Şuana kadar kullandığım tüm gamepad'ler mekanik olsun olmasın tuşları 9. nesilin tuşlarından daha sessizdi.

O yüzden okadar rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

X10'da mekanik tuşlu.

1000hz veya 250hz olması çok sorun değil gamepad'de. 250HZ dediğin 4ms tepki süresi veriyor. Hiçbir oyunda o farkı hissetmezsin kolay kolay.

1000hz tabi daha iyi ama 250hz diye yerden yere vuracak değiliz. Xbox 9. nesil alıcı ile beraber 16ms gecikme falan veriyor.
Cevaplar için sağ ol kanka. Aliexpresste 1190 tl ama TR'ye kargo var gönderim yapıyorlar. Kupon kullanıp fiyatı düşük yazar mısınız desem sanırım bir sorun olmaz.

Cevaplar için sağ ol kanka. Aliexpresste 1190 tl ama TR'ye kargo var gönderim yapıyorlar. Kupon kullanıp fiyatı düşük yazar mısınız desem sanırım bir sorun olmaz.
Umarım ama onu zorlamak yerine 8bitdo 2C falan var. İlla mekanik tuş istiyorum riskine gireceksen denenebilir ama 8bitdo 2C falan alırdım ben olsam risk etmemek için.

Umarım ama onu zorlamak yerine 8BitDo 2C falan var. İlla mekanik tuş istiyorum riskine gireceksen denenebilir ama 8BitDo 2C falan alırdım ben olsam risk etmemek için.

X10 1200'lerde fiyat yazıyor AliExpress'te X05 ve Nova Lite 580 ve 650 liralar teslimat ücretsiz yazıyor şimdi bunları 580 ve 650 liraya alabilir miyim yoksa AliExpress olduğu için ayrıyeten para kesiliyor mu 1240 TL'ye gelir yazmışsınız vergi falan demişsiniz de o kısmı tam anlamadım.

X10 1200'lerde fiyat yazıyor AliExpress'te X05 ve Nova Lite 580 ve 650 liralar teslimat ücretsiz yazıyor şimdi bunları 580 ve 650 liraya alabilir miyim yoksa AliExpress olduğu için ayrıyeten para kesiliyor mu 1240 TL'ye gelir yazmışsınız vergi falan demişsiniz de o kısmı tam anlamadım.
En son aşamada vergisini de ödüyorsunuz. 580 veya 650 tl + vergisi olarak ödeyeceksiniz.

En son adımda öğrenebilirsin net bir fiyat söyleyemem hocam bazen düşük bazen yüksek fiyat çıkıyor.

Hocam bir de bu mekanik tuş dediğiniz şey ne işe yarıyor.

En son adımda öğrenebilirsin net bir fiyat söyleyemem hocam bazen düşük bazen yüksek fiyat çıkıyor.

Baktım biraz da oraya gidene kadar bir sürü soru soruyor posta josu adres falan filan sizin aldığınızda ne kadar oluyor vergi ve yaklaşık ne kadar olur toplam fiyat 800'ü geçer mi Nova Lite da veya X05'te.

Son düzenleme:
Pek bir işe yaramıyor. Hissi daha iyi. Konfor. Daha dayanıklı genelde bir de ama gamepad işinde tuş bozulmadan önce bozulacak bir sürü şey var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı