Diğer EasySMX X15 vergisiz 817 TL!

Farklı oyunlarda denediniz mi hocam? Her oyunda mükemmel performans göstermez çünkü.

Farklı oyunlarda denediniz mi hocam? Her oyunda mükemmel performans göstermez çünkü.

Başka denemedim hocam Forza'da denedim ama Forza'da adam gibi çalışması lazımdı bence. Bana garip gelen neden sağ veya sol diyor atıyorum direkt kendisi ortalı olması lazım değil mi?

Başka denemedim hocam Forza'da denedim ama Forza'da adam gibi çalışması lazımdı bence. Bana garip gelen neden sağ veya sol diyor atıyorum direkt kendisi ortalı olması lazım değil mi?

Hocam test etmeden net bir şey söyleyemiyorum inanın. Kalibrasyon sorunu olabilir, uyumluluk sorunu olabilir, ayarları eksik olabilir yani çok nedeni var kitapçığı ve gamepad detaylı incelemek gerekir. X20 veya X15 hakim olduğum gamepadlar değil.

Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Ürün sağ salim elime ulaştı gayet güzel testte de %0.2 hata payı çıktı oyunda denemedim ama şimdilik hissiyat 8BitDo Ultimate C'den daha güzel geldi özellikle trigger ve bumperlar açısından.

Ürün sağ salim elime ulaştı gayet güzel testte de %0.2 hata payı çıktı oyunda denemedim ama şimdilik hissiyat 8BitDo Ultimate C'den daha güzel geldi özellikle trigger ve bumperlar açısından.

Bir fotoğraf gelir mi hocam?

Hayırlı olsun.

Ürün bana da geldi ama malzeme kalitesi berbat. DualSense var bende. Bir DualSense alıyorum elime bırakıp X15'i alıyorum dağlar kadar fark var. Tabii dağlar kadar fiyat farkıda var. Joystickler küçük. Joystick plastik koruyucusu ile bir nebze büyüdü. Titreşim hassasiyeyi müthiş. Oynanır. Fiyatına göre alınabilir. Premium hissiyat beklemeyin. Arkadaki tuşlara yanlışlıkla sürekli basıyorsunuz. O tuşları iptal ettim. Hangi mantık oraya o tuşu yaptı anlam veremedim.

Dosya Ekleri

• IMG-20241205-WA0016.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 63

Objektif değerlendirmeniz için teşekkürler hocam bende 750TL aldım sizce bu fiyata değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…