Diğer EasySMX X15 vergisiz 817 TL!

Bir adet satın aldım, o malum yüzdelik indirim geldi ancak sepetin 670₺ olması gerekiyordu. Bende bir ürün ekledim siparişi oluşturdum ve daha sonradan eklediğim ürünü iptal ettim bu sayede 748₺ vergi dahil satın almış oldum.

Dosya Ekleri

• IMG_3692.jpeg
    IMG_3692.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_3691.jpeg
    IMG_3691.jpeg
    192,9 KB · Görüntüleme: 130
Arkadaşım sipariş etti eline ulaştı gerçekten fiyatına göre gayet güzel gamepad malzeme kalitesi iyi hissettiriyor RGB'ler güzel özellikler gayet iyi. Bence iki eksiği var trigger lock yok ve Motion Control yok ama gamepad üzmez. Joyistik testlerinde 0.2'ye 0.2 çıktı bu değerde çok iyi.

Trigger Lock ve Motion Control olmaması birazcık can sıkıcı ama iyi bir fiyata satın aldığım için sanırım görmezden geleceğim. X20 olsaydı daha keyifli olurdu tabii ama kısmet X15 oldu. Verdi dahil 748,58 TL geldi.

Trigger lock ve Motion Control olmaması birazcık can sıkıcı ama iyi bir fiyata satın aldığım için sanırım görmezden geleceğim. X20 olsaydı daha keyifli olurdu tabii ama kısmet X15 oldu. Verdi dahil 748,58 TL geldi.

Vallahi 750 TL'ye Trendyol'da çakma %20 ölü bölgeli beş para etmez gamepadler satılıyor çok iyi fiyat. Vergi dahil 750ye nasıl geldi hocam iyi almışsınız.

Vallahi 750 TL'ye Trendyol'da çakma %20 ölü bölgeli beş para etmez gamepadler satılıyor çok iyi fiyat. Vergi dahil 750ye nasıl geldi hocam iyi almışsınız.

Hocam bazen Temu bazı kullanıcılara promosyon tanımlıyor. Mesajlar alanıda ki promosyonlar kısmından bu alana ulaşabilirsiniz. Bu alanda ekstra İndirim adında bir indirim var, daha önceden sepetinize eklediğiniz ürünlerde geçerli oluyor genelde o yüzden ürünü sepetinize ekleyerek yapın bu işlemi.
Bunun ile birlikte ortalama %84 kadar bir indirim verdi. Sepet tutarını 670TL olarak belirlemişti ancak ürün vergi hariç 467,86 TL geliyordu ve sepeti 670TL tamamlamam lazımdı. Bende herhangi bir ürün ekledim ve sepet tutarını aşarak sipariş oluşturdum daha sonra ise daha sonradan eklediğim ürünü iptal ederek ücretini geri aldım bu sayede ürün 748,58 TL geldi.
Fiyat böyle olunca bende sipariş oluşturdum aslında ihtiyacım dahi yoktu ancak fiyat çok cazip geldi. Motion Control olsaydı eğer tadından yenmezdi.

IMG-3693.jpg

Motion Control jiroskop gibi bir şey mi hocam yoksa farklı mı?

Evet, Motion Control temelde jiroskop ve diğer hareket sensörleri (örneğin, ivmeölçer) ile desteklenen bir teknolojidir. Motion Control, jiroskopu içeren daha geniş bir konsepttir ve daha fazla hareket algılama yeteneği sunar. Oyun türüne göre bu teknolojilerden hangisinin daha etkili olduğu değişir. Jiroskop daha çok hassas nişan alma gibi ince işler için kullanılırken, Motion Control daha fiziksel ve geniş hareketlere dayalıdır.

• Motion Control ise jiroskop, ivmeölçer (accelerometer) ve bazen manyetometre gibi sensörlerin birleşimini kullanır. Bu sayede cihazın hareketlerini, hızını ve yönünü daha kapsamlı bir şekilde algılayabilir.
  • Yani jiroskop, Motion Control'un bir bileşenidir. Ancak Motion Control, jiroskop dışında cihazın fiziksel hızlanmasını, sallanmasını ve titreşimini de algılayabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_3692.jpeg
    IMG_3692.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 86
  • Ekran görüntüsü 2024-12-04 162613.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-04 162613.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Hocam bazen Temu bazı kullanıcılara promosyon tanımlıyor. Mesajlar alanıda ki promosyonlar kısmından bu alana ulaşabilirsiniz. Bu alanda ekstra indirim adında bir indirim var, daha önceden sepetinize eklediğiniz ürünlerde geçerli oluyor genelde o yüzden ürünü sepetinize ekleyerek yapın bu işlemi.
Bunun ile birlikte ortalama %84 kadar bir indirim verdi. Sepet tutarını 670TL olarak belirlemişti ancak ürün vergi hariç 467,86 TL geliyordu ve sepeti 670TL tamamlamam lazımdı. Bende herhangi bir ürün ekledim ve sepet tutarını aşarak sipariş oluşturdum daha sonra ise daha sonradan eklediğim ürünü iptal ederek ücretini geri aldım bu sayede ürün 748,58 TL geldi.
Fiyat böyle olunca bende sipariş oluşturdum aslında ihtiyacım dahi yoktu ancak fiyat çok cazip geldi. Motion Control olsaydı eğer tadından yenmezdi.

Eki Görüntüle 2366554

Evet, Motion Control temelde jiroskop ve diğer hareket sensörleri (örneğin, ivmeölçer) ile desteklenen bir teknolojidir. Motion Control, jiroskopu içeren daha geniş bir konsepttir ve daha fazla hareket algılama yeteneği sunar. Oyun türüne göre bu teknolojilerden hangisinin daha etkili olduğu değişir. Jiroskop daha çok hassas nişan alma gibi ince işler için kullanılırken, Motion Control daha fiziksel ve geniş hareketlere dayalıdır.

• Motion Control ise jiroskop, ivmeölçer (accelerometer) ve bazen manyetometre gibi sensörlerin birleşimini kullanır. Bu sayede cihazın hareketlerini, hızını ve yönünü daha kapsamlı bir şekilde algılayabilir.
  • Yani jiroskop, Motion Control'un bir bileşenidir. Ancak Motion Control, jiroskop dışında cihazın fiziksel hızlanmasını, sallanmasını ve titreşimini de algılayabilir.

Bende X20 var Forza'da denedim iyi çalışmadı hatta bayağı kötü çalıştı belki ben yanlış denemişimdir ama nasıl çalıştırıldığını biliyor musunuz hocam? İlk gamepadim olduğu için cahilim açıkçası bu konuda.
Kullanım kitapçığında gamepadin sağ tarafına veya sol tarafına atama yapabileceğim yazıyordu sola atamayı denedim iyi olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı