Hocam bazen Temu bazı kullanıcılara promosyon tanımlıyor. Mesajlar alanıda ki promosyonlar kısmından bu alana ulaşabilirsiniz. Bu alanda
ekstra indirim adında bir indirim var, daha önceden sepetinize eklediğiniz ürünlerde geçerli oluyor genelde o yüzden ürünü sepetinize ekleyerek yapın bu işlemi.
Bunun ile birlikte ortalama %84 kadar bir indirim verdi. Sepet tutarını 670TL olarak belirlemişti ancak ürün vergi hariç 467,86 TL geliyordu ve sepeti 670TL tamamlamam lazımdı. Bende herhangi bir ürün ekledim ve sepet tutarını aşarak sipariş oluşturdum daha sonra ise daha sonradan eklediğim ürünü iptal ederek ücretini geri aldım bu sayede ürün 748,58 TL geldi.
Fiyat böyle olunca bende sipariş oluşturdum aslında ihtiyacım dahi yoktu ancak fiyat çok cazip geldi. Motion Control olsaydı eğer tadından yenmezdi.
Eki Görüntüle 2366554
Evet,
Motion Control temelde
jiroskop ve diğer hareket sensörleri (örneğin, ivmeölçer) ile desteklenen bir teknolojidir.
Motion Control, jiroskopu içeren daha geniş bir konsepttir ve daha fazla hareket algılama yeteneği sunar. Oyun türüne göre bu teknolojilerden hangisinin daha etkili olduğu değişir. Jiroskop daha çok hassas nişan alma gibi ince işler için kullanılırken, Motion Control daha fiziksel ve geniş hareketlere dayalıdır.
- Motion Control ise jiroskop, ivmeölçer (accelerometer) ve bazen manyetometre gibi sensörlerin birleşimini kullanır. Bu sayede cihazın hareketlerini, hızını ve yönünü daha kapsamlı bir şekilde algılayabilir.
- Yani jiroskop, Motion Control'un bir bileşenidir. Ancak Motion Control, jiroskop dışında cihazın fiziksel hızlanmasını, sallanmasını ve titreşimini de algılayabilir.