Easysmx X15 veya Temu üzerinden kontrolcü önerisi

@CS Relboron @DMN yorumlar için teşekkürler. Uzun bir süre monster pusat bluetooth kullandım. Özellikle joysticklerdeki ölü bölgeler ve bluetoothtan dolayı gecikme bazı dönemler illallah ettirdi.

Xbox 9. nesil hakkında yorumunuz ne olur? 1200 x15 yerine 2.5k vermeye değer mi? X15'te de %10 civarı ölü bölge çıkıyor youtube incelemesinde yanlış görmediysem, xbox'ta böyle bir durum var mıdır, %0 ölü bölge garantisi veriliyor mu?

@CS Relboron @DMN yorumlar için teşekkürler. Uzun bir süre Monster Pusat Bluetooth kullandım. Özellikle joysticklerdeki ölü bölgeler ve Bluetooth'tan dolayı gecikme bazı dönemler illallah ettirdi.

Xbox 9. nesil hakkında yorumunuz ne olur? 1200 X15 yerine 2.5k vermeye değer mi? X15'te de %10 civarı ölü bölge çıkıyor YouTube incelemesinde yanlış görmediysem, Xbox'ta böyle bir durum var mıdır, %0 ölü bölge garantisi veriliyor mu?

9. Nesilin ölü bölgesi de yüzde 10 civarında. Ölü bölge sıkıntı değil eğer çok yüksek oranda değilse ama eğer bütçen varsa gizala da 8BitDo 2C var onu alabilirsin.

He tabii bir de 9. Nesilin eğer adaptörünü almazsan sadece Bluetooth veya kablolu bağlanma olayı var. X15 ve 2C ikisinin de 2.4G düşük gecikmeli alıcıları var gecikme Bluetooth'a göre daha az olsun diye.

@CS Relboron @DMN yorumlar için teşekkürler. Uzun bir süre monster pusat bluetooth kullandım. Özellikle joysticklerdeki ölü bölgeler ve bluetoothtan dolayı gecikme bazı dönemler illallah ettirdi.

Xbox 9. nesil hakkında yorumunuz ne olur? 1200 x15 yerine 2.5k vermeye değer mi? X15'te de %10 civarı ölü bölge çıkıyor youtube incelemesinde yanlış görmediysem, xbox'ta böyle bir durum var mıdır, %0 ölü bölge garantisi veriliyor mu?
Ben kendim xbox 9.nesil kullanıyorum, 2.5 yılı geçik süredir bende. Ben gamepadi aldığım zaman Türkiyede bu gamesirler easysmx ler veya 8bitdolar yoktu veya yaygın değildi. Eğer şimdi gamepad alıyor olsaydım bu alternatifleri değerlendirirdim, çünkü daha yeni güncel ürünler, kullanılan teknolojide daha iyi. Birde benim aldığım zaman fiyat etkeni vardı, ben aldığımda gamepad xbox 9.nesil 1300 küsur liraydı. Gerçi aldığım zamanda o fiyatta pahalıydı ama. Yinede belirteyim xbox gamepadin arkasında microsoft adı olduğundan arıza veya teknik servis konularında güvenim daha çok. 8bitdo veya diğer markaların herhangi bir arızada teknik servis olayı nasıl işliyor, bir parça ihtiyacı olursa bunu karşılıyorlar mı vesaire gibi konularda net fikrim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı