EasySMX X15 vs DS4

KIDsErBIA

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM, 480 GB SSD,
Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz,
Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB,
32 bit 60 Hz ekran
Merhaba Temu'dan söyle bir kol begendim EasySMX X15 fakat Çin malı olması beni tereddütte bıraktı ürünün fiyati 720 lira sonra arkadaşım bunu önerdi Sony Ps4 Joystick Ps4 Kol Dualshock4 V2 Garantili Yenilenmiş Ps4 Kol Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İkinsinin arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım gamepad ile oynayacağım oyunlar; ETS 2, Rainbow, RDR2 ve bunun benzeri oyunlar.
Tabii ki X15 hocam küçümsemeyin baya kaliteli kol sizin attığınız çin malı değil mi sanki çakma kol arasındaki fark biri 10 sa biri 100 yani öyle. Orjinal denmiş ama hiç sanmıyorum zaten pc için orjinal ps4 kolundan daha iyi olur x15.

Tabii ki X15 hocam küçümsemeyin bayağı kaliteli konsol sizin attığınız Çin malı değil mi sanki çakma kol arasındaki fark biri 10 sa biri 100 yani öyle.

Hocam Steam'den baktım o X15'e R2 ve L2 var ya 128 128 artıyor bastıkça biraz araştırdım kalitesiz demekmiş sizce ne yapmak lazım kaiteli bir kol arıyorum.

Hocam Steam'den baktım o X15'e R2 ve L2 var ya 128 128 artıyor bastıkça biraz araştırdım kalitesiz demekmiş sizce ne yapmak lazım kaiteli bir kol arıyorum.

EasySMX X15 al. R2 ve L2'de 128 128 artma diye bir şey ilk defa duyuyorum. O bütçede alabileceğin en iyi kol Easysmx X15. Gidip çakma PS kolu alıp 2 ay sonra elinde kaldıktan sonra üzüleceksen hiç o yöne bakma bile.

EasySMX X15 al. R2 ve l2'de 128 128 artma diye bir şey ilk defa duyuyorum. O bütçede alabileceğin en iyi kol easysmx X15. gidip çakma PS kolu alıp 2 ay sonra elinde kaldıktan sonra üzüleceksen hiç o yöne bakma bile.

Hocam orjialleri cokmu pahalı bütün sitelerde 1K - 1.5k arası idi fiyatları.

EasySMX X15 al. R2 ve l2'de 128 128 artma diye bir şey ilk defa duyuyorum. O bütçede alabileceğin en iyi kol easysmx X15. gidip çakma PS kolu alıp 2 ay sonra elinde kaldıktan sonra üzüleceksen hiç o yöne bakma bile.

Ve hocam ölü bölgesi çok fazla çok tecrübem yok gamepad ile ama analog mesela az bir şey cevirdiginde algılamıyor biraz daha çeviriyorum öyle algılamaya başlıyor arka tuşlar içinde oyle ama bilmiyorum bütün kollarmi öyle.

Ve hocam ölü bölgesi çok fazla çok tecrübem yok gamepad ile ama analog mesela az bir şey cevirdiginde algılamıyor biraz daha çeviriyorum öyle algılamaya başlıyor arka tuşlar içinde oyle ama bilmiyorum bütün kollarmi öyle.
Hocam çakma ps4 kolu alınmaz 3 ay ömrü var bu fiyatta en iyi seçenek x15.

Bütün kollar öyle değil. Sen çakma bir kol kullanıyorsan analoglarının kötü olması ve ölü bölgesi olması normal. Biz ona göre öneriyoruz zaten.

Bütün kollar öyle değil. Sen çakma bir kol kullanıyorsan analoglarının kötü olması ve ölü bölgesi olması normal. Biz ona göre öneriyoruz zaten.

Orjınal kol önerir misin hocam ben bulamadım internette 1.5k ya orjınal PS kolu olacagını sanmıyorum ek olarak Steam'deki testten baska bir siteden test yaptırdım ölu bolgelerı harıc gamepad on numnara ıstasıktık verıyor.

X15 için ölü bölge söz konusu değildir pek. Analogları üst kaliteye sahip.
Hemde DS4'te olan Analog Drift sorunuda yok X15'te, Hall Effect teknolojisi sayesinde. Çinden gelse bile orjinal DS4'ten kaliteliler yani. 1 yıl PS4 kullanmış biri olarak söylüyorum şahsen.

O isteğinize bağlı modlanabilir. İsterseniz 1,2,3,4.... 100 diye pedal gibi artabiliyor. İsteğe bağlı 0-100 diye direk geçiyor. FPS oyuncuları için işe yarıyor o.
Pil ömürleride çok uzun.

Yarım yıldır Aliexpress'ten aldığım Gamesir Nova Lite'ı kullanıyorum. Oda çin menşei.
Forza 4 gibi oyunlarda tetikler aynı pedal gibi çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı