Elektronik EasySMX X20 1143TL - SUNSKY

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

227412

Kilopat
Merhaba dostlar, uzun uğraşlar sonucunda sonunda EasySMX X20, SUNSKY'da uygun bir fiyata getirmeyi başardık. Takip eden arkadaşlar bilirler bayağı meşakkatli bir süreç oldu. Eğer gamepad ihtiyacı olan varsa satın alabilir. Ben bir adet sipariş oluşturdum, vergi kapıda ödeniyor bilginiz olsun. Herhangi bir iş birliği veya referans link değildir, tamamen sizler gibi kullanıcıyım ve normal fiyatından satın aldım.

Satın almak için: SUNSKY - EASYSMX X20
Gümrük hakkında bilgi edinmek isteyenler aşağıda ki video detaylıca izlesinler;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese iyi alışverişler dilerim, şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşlar, herkes kendi insiyatifini alarak işlem yapsın. Vergi tutarlarını vb. sorularınızı satış temsilcisine sorun. Ben satış temsilcisi değilim, sadece ürünü paylaştım.

Son düzenleme:
Ürün 31 euro gümrükten geçmeyecek. Kargo ve vergi dahil edilmeden bu bide.

WELCOME koduyla 1 dolar (aslında 5 gelmesi gerekiyor) indirim geliyor :/

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-09 221606.png
    424,3 KB · Görüntüleme: 298
Ekte bıraktığım görselde ki alanı kontrol ederek iletişime geçebilirsiniz.
Satın aldıktan sonra mı yazacağız pek anlamadım.
Ayrıca alacaklar için bilgi: Adresteki province kısmına da city kısmına da yaşadığınız şehri yazın.

Son düzenleme:
Ürünü 5 dolar gösterirsem vergisini ona göre mi veriyorum diyorsun

Satın aldıktan sonra mı yazacağız pek anlamadım. Ayrıca adresteki province kısmına ne yazmak mantıklı sizce? (İlk kez alıyorum kusura bakmayın çok soru sordum)

Satın aldıktan sonra veya önce yazarak bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…