Elektronik EasySMX X20 1143TL - SUNSKY

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satış danışmanı ile konuşarak halledebilirsiniz, kusura bakmayın paşam ancak bu kadar oldu. 4 gündür ortalama Sunsky ile görüşüyorum siz daha uyguna ayarlayın satın alalım :)
4 gün değil istersen 44 gün görüş dostum ne anlam ifade ediyor? insanlar satış danışmanı ile konuşarak ne halledecek pardon? yani bir şey yapmış gibi konuşuyorsun ama elle tutulur bir şey yok ortada.

Bir ürün linki atmışsın bakın indirimli diye ama o ürünün şuanki mevzuatlarla TR nin kapısından içeri girmesinin imkanı yok sonra "ancak bu kadar oldu" ciddi ciddi olan ne tam olarak merak ediyorum.

Kimsenin alamacağı ve eline geçmeyeceği bir ürünü buraya atarak neyi başardınız da anca bu kadar oldu???

4 gün değil istersen 44 gün görüş dostum ne anlam ifade ediyor? İnsanlar satış danışmanı ile konuşarak ne halledecek pardon? Yani bir şey yapmış gibi konuşuyorsun ama elle tutulur bir şey yok ortada.

Bir ürün linki atmışsın bakın indirimli diye ama o ürünün şu anki mevzuatlarla TR'nin kapısından içeri girmesinin imkanı yok sonra "ancak bu kadar oldu" ciddi ciddi olan ne tam olarak merak ediyorum.

Kimsenin alamacağı ve eline geçmeyeceği bir ürünü buraya atarak neyi başardınız da anca bu kadar oldu?
Ya konuyu okumadiniz ya da anlamadiniz. Satilan site ayni zamanda toplu satista yaptigi icin faturadaki degerin farkli girilmesini satis danismaniyla konusmaniz gerektigini belirtmis arkadas.

Merhaba dostlar, uzun uğraşlar sonucunda sonunda EasySMX X20, SUNSKY'da uygun bir fiyata getirmeyi başardık. Takip eden arkadaşlar bilirler bayağı meşakkatli bir süreç oldu. Eğer gamepad ihtiyacı olan varsa satın alabilir. Ben bir adet sipariş oluşturdum, vergi kapıda ödeniyor bilginiz olsun. Herhangi bir iş birliği veya referans link değildir, tamamen sizler gibi kullanıcıyım ve normal fiyatından satın aldım.

Satın almak için: SUNSKY - EASYSMX X20
Gümrük hakkında bilgi edinmek isteyenler aşağıda ki video detaylıca izlesinler;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese iyi alışverişler dilerim, şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşlar, herkes kendi insiyatifini alarak işlem yapsın. Vergi tutarlarını vb. sorularınızı satış temsilcisine sorun. Ben satış temsilcisi değilim, sadece ürünü paylaştım.

Dostum kargo ücreti sende de 15 dolar mı? 1600Tl çıkıyor vergi dahil olmadan.

4 gün değil istersen 44 gün görüş dostum ne anlam ifade ediyor? İnsanlar satış danışmanı ile konuşarak ne halledecek pardon? Yani bir şey yapmış gibi konuşuyorsun ama elle tutulur bir şey yok ortada.

Bir ürün linki atmışsın bakın indirimli diye ama o ürünün şu anki mevzuatlarla TR'nin kapısından içeri girmesinin imkanı yok sonra "ancak bu kadar oldu" ciddi ciddi olan ne tam olarak merak ediyorum.

Kimsenin alamacağı ve eline geçmeyeceği bir ürünü buraya atarak neyi başardınız da anca bu kadar oldu?

Haklısınız, size iyilik yapanda kabahat. Çok doğru dediniz. Üzgünüm, özür dilerim. Elimden gelen bu kadardı mevcut durumda daha iyisini sizin yapmanızı rica ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı