Easysmx X5 vs fantech shooter III vs Gulikit KK2 t vs Machenike G1 Pro

Alsso

Hectopat
Daha fazla  
Xbox 9.nesil kol alacaktım ama fiyatı çok yüksek geldi ve özellik olarak neredeyse hiçbir şey yok denebilir :) pcde FC24 Forza COD hikayeli oyunlar vs oynayacağım çok fazla anlamıyorum ama iyi bir şey olsun garantisi olsun kısa sürede bozulmasın yeterli :D 1500-2000 TL arasında olursa iyi olur Başlıktaki 4 model var hangisi alınır? Ya da daha iyi bir tercih var mı?

Xbox 9.nesil kol alacaktım ama fiyatı çok yüksek geldi ve özellik olarak neredeyse hiçbir şey yok denebilir :) PC'de FC24 Forza CoD hikayeli oyunlar vs oynayacağım çok fazla anlamıyorum ama iyi bir şey olsun garantisi olsun kısa sürede bozulmasın yeterli :D 1500-2000 TL arasında olursa iyi olur başlıktaki 4 model var hangisi alınır? Ya da daha iyi bir tercih var mı?

Gulikit KK3 Max kullanmıştım çok güzeldi gulikit KK2 t yi öneririm ben onun da üzeceğini düşünmüyorum.

KK3 Pro modeli de satılıyordu hocam gaming gende. Aralarında 200 TL fark var KK2 T ile, değer mi sence?
fark bu ve makro tuşları sanırım

Makro kullanmayacaksa hiç gerek yok KK3 Pro da ek makro tuşları da var KK2 t de yok.
makro önemli değil ama bağlantı hızı da çok önemli değilse kk2 t alabilirim

Dosya Ekleri

• Screenshot_44.png
    Screenshot_44.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Geri
Yukarı