EATX kablosu takmadan PC açılır mı?

Lütfen iyi bakın ilk attığım resimde PCI-E ile anakarttaki girişin şekilleri birbirine uymuyor bu yüzden takamıyorum
Uyar uyar. Standart bunlar.

Kanlodaki çentik anakartdaki yerdeki çıkıntıya gelecek.

Bu arada o kablonun yanında bir şey yazıyor mu?
Dediğim gibi üstündeki plastiğin üstüne basınca ön tarafı kalkacak o haliyle takacaksın.
20210813_234912.jpg

Dediğim gibi elindeki kablo uyumlu aslında sen takamamışsın anlayan birine gönder taksınlar.
Yok ben PCI-E kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş
İmkansız. 20 yıl önceki PSU bile olsa var o.
Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanırmısın bilmem ama eski ddr3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok

Yok ben PCI-e kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş.

Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanır mısın bilmem ama eski DDR3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok.

Güzel arkadaşım Thermaltake ve üstelik 750Watt güç kaynağından bahsediyorsun olmaz mı var tabii ki iyice bakmanda fayda var.

Yok ben PCI-E kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş

Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanırmısın bilmem ama eski ddr3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok
O zaman o PSU'yu at kenara. Güvenilmez ona. Sıfır, düzgün bir PSU al.

Minimum PSU tavsiyesi:

Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

500W olanı ile arasında çok az fark var. Tavsiyem 500W olanı alman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı