SpRAY* Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 13 Ağustos 2021 #11 Lütfen iyi bakın ilk attığım resimde PCI-E ile anakarttaki girişin şekilleri birbirine uymuyor bu yüzden takamıyorum Mehmet A dedi: Uyar uyar. Standart bunlar. Kanlodaki çentik anakartdaki yerdeki çıkıntıya gelecek. Bu arada o kablonun yanında bir şey yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Resul1780 dedi: Dediğim gibi üstündeki plastiğin üstüne basınca ön tarafı kalkacak o haliyle takacaksın. Genişletmek için tıkla...
Lütfen iyi bakın ilk attığım resimde PCI-E ile anakarttaki girişin şekilleri birbirine uymuyor bu yüzden takamıyorum Mehmet A dedi: Uyar uyar. Standart bunlar. Kanlodaki çentik anakartdaki yerdeki çıkıntıya gelecek. Bu arada o kablonun yanında bir şey yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Resul1780 dedi: Dediğim gibi üstündeki plastiğin üstüne basınca ön tarafı kalkacak o haliyle takacaksın. Genişletmek için tıkla...
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #12 SpRAY* dedi: Lütfen iyi bakın ilk attığım resimde PCI-E ile anakarttaki girişin şekilleri birbirine uymuyor bu yüzden takamıyorum Eki Görüntüle 1137281 Genişletmek için tıkla... Üzerinde PCI-E yazıyorsa uymaz tabii. CPU kablosunu takman gerekiyor. PSU üzerinde CPU yazan 8 pin kabloyu bul.
SpRAY* dedi: Lütfen iyi bakın ilk attığım resimde PCI-E ile anakarttaki girişin şekilleri birbirine uymuyor bu yüzden takamıyorum Eki Görüntüle 1137281 Genişletmek için tıkla... Üzerinde PCI-E yazıyorsa uymaz tabii. CPU kablosunu takman gerekiyor. PSU üzerinde CPU yazan 8 pin kabloyu bul.
SpRAY* Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 13 Ağustos 2021 #13 Mehmet A dedi: Üzerinde PCI-E yazıyorsa uymaz tabii. CPU kablosunu takman gerekiyor. PSU üzerinde CPU yazan 8 pin kabloyu bul. Genişletmek için tıkla... Sanırım güç kaynağımda öyle bir kablo yok 750w ama baya eski bir şey yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Mehmet A dedi: Üzerinde PCI-E yazıyorsa uymaz tabii. CPU kablosunu takman gerekiyor. PSU üzerinde CPU yazan 8 pin kabloyu bul. Genişletmek için tıkla... Sanırım güç kaynağımda öyle bir kablo yok 750w ama baya eski bir şey yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #14 SpRAY* dedi: Sanırım güç kaynağımda öyle bir kablo yok 750w ama baya eski bir şey yardımcı olduğunuz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... İmkansız. 20 yıl önceki PSU bile olsa var o.
SpRAY* dedi: Sanırım güç kaynağımda öyle bir kablo yok 750w ama baya eski bir şey yardımcı olduğunuz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... İmkansız. 20 yıl önceki PSU bile olsa var o.
Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Ağustos 2021 #15 SpRAY* dedi: Sanırım güç kaynağımda öyle bir kablo yok 750W ama bayağı eski bir şey yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi elindeki kablo uyumlu aslında sen takamamışsın anlayan birine gönder taksınlar.
SpRAY* dedi: Sanırım güç kaynağımda öyle bir kablo yok 750W ama bayağı eski bir şey yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi elindeki kablo uyumlu aslında sen takamamışsın anlayan birine gönder taksınlar.
SpRAY* Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 14 Ağustos 2021 #16 Resul1780 dedi: Dediğim gibi elindeki kablo uyumlu aslında sen takamamışsın anlayan birine gönder taksınlar. Genişletmek için tıkla... Yok ben PCI-E kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş Mehmet A dedi: İmkansız. 20 yıl önceki PSU bile olsa var o. Genişletmek için tıkla... Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanırmısın bilmem ama eski ddr3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok
Resul1780 dedi: Dediğim gibi elindeki kablo uyumlu aslında sen takamamışsın anlayan birine gönder taksınlar. Genişletmek için tıkla... Yok ben PCI-E kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş Mehmet A dedi: İmkansız. 20 yıl önceki PSU bile olsa var o. Genişletmek için tıkla... Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanırmısın bilmem ama eski ddr3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok
Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Ağustos 2021 #17 SpRAY* dedi: Yok ben PCI-e kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş. Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanır mısın bilmem ama eski DDR3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok. Genişletmek için tıkla... Güzel arkadaşım Thermaltake ve üstelik 750Watt güç kaynağından bahsediyorsun olmaz mı var tabii ki iyice bakmanda fayda var.
SpRAY* dedi: Yok ben PCI-e kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş. Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanır mısın bilmem ama eski DDR3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok. Genişletmek için tıkla... Güzel arkadaşım Thermaltake ve üstelik 750Watt güç kaynağından bahsediyorsun olmaz mı var tabii ki iyice bakmanda fayda var.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #18 SpRAY* dedi: Yok ben PCI-E kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanırmısın bilmem ama eski ddr3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok Genişletmek için tıkla... O zaman o PSU'yu at kenara. Güvenilmez ona. Sıfır, düzgün bir PSU al. Minimum PSU tavsiyesi: Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 500W olanı ile arasında çok az fark var. Tavsiyem 500W olanı alman.
SpRAY* dedi: Yok ben PCI-E kablosu takmaya çalışıyormuşum zaten uyumlu değilmiş Bitpazarından 40 liraya aldım desem inanırmısın bilmem ama eski ddr3 anakartımda kullanıyordum 4 pin ile ama 8 pin yok yani üzerinde yok Genişletmek için tıkla... O zaman o PSU'yu at kenara. Güvenilmez ona. Sıfır, düzgün bir PSU al. Minimum PSU tavsiyesi: Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 500W olanı ile arasında çok az fark var. Tavsiyem 500W olanı alman.