Çözüldü EBA 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HalilDiken

Femtopat
Herkese iyi günler. 0xc000007b hatasını bende aldım ve Visual Studio paketlerini de indirdim fakat yine olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
C:\Windows\msvcp140.dll
C:\Windows\system\msvcp140.dll

Yukarıdaki dosyaları el ile kopyaladıysanız silin. Başka kopyaladığınız .dll dosyaları varsa onları da silin. Ardından aşağıdaki yazılımları kurun:
Çoklu dosya indirmeye izin verin. Yazılımların zaten kurulu olduğuna dair bir hata alırsanız kurulu olanı kaldırıp yeniden deneyin.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll
Bu dosya NAME NOT FOUND olarak gözüküyor.

Bunu silip aşağıdakileri kurun.
İndirirken de çoklu indirmeye izin verin.

C:\Windows\msvcp140.dll
C:\Windows\system\msvcp140.dll

Yukarıdaki dosyaları el ile kopyaladıysanız silin. Başka kopyaladığınız .dll dosyaları varsa onları da silin. Ardından aşağıdaki yazılımları kurun:
Çoklu dosya indirmeye izin verin. Yazılımların zaten kurulu olduğuna dair bir hata alırsanız kurulu olanı kaldırıp yeniden deneyin.

Bu dosya NAME NOT FOUND olarak gözüküyor.

Çözüm
Teşekkürler oldu. (vs2013_vcredist_x86-12.0.40664.0) bu zip dosyasını indirmeyi unutunca hata aldım.Ondan sonra elle dll dosyası attım. Konu kitlenebilir.İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…