Eba 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Silin:

C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll

Kurun:
@Ali Erdem Umut

Son düzenleme:
Silin:

Kurun:

Silin:

Kurun:
@Ali Erdem Umut
msvcp yi hata çıkıyor diye yükledim silsem yine çıkarmı @338990

Söz konusu DLL'yi el ile mi atmıştınız? Anladığım kadarıyla öyle yapmışsınız. Bu yaptığınız yanlış bir yöntem, dediklerimi uygulayın.

Dediklerini yaptım da bu msvcp yi sildim diye GTA açılmıyor onun çözümü var mı ve evet el ile atmıştım bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum YouTube'da çıkan videolardan düzeltiyorum oradan yaptıklarım da başka sorunlar çıkarıyor.

El ile attığınız tüm DLL dosyalarını silin ve Process Monitor raporu paylaşın. Tabii EBA Canlı Ders uygulaması sorunu çözüldüyse başka bir konudan devam edin, çözülmediyse de yeni rapor paylaşın. Farklı uygulamalarda da sorun yaşıyorsanız bunun için yeni konu açıp raporu paylaşabilirsiniz.

El ile attığınız tüm DLL dosyalarını silin ve Process Monitor raporu paylaşın. Tabii EBA Canlı Ders uygulaması sorunu çözüldüyse başka bir konudan devam edin, çözülmediyse de yeni rapor paylaşın. Farklı uygulamalarda da sorun yaşıyorsanız bunun için yeni konu açıp raporu paylaşabilirsiniz.

EBA'nın düzelip düzelmediğini yarın 15 gibi öğrenip belirtirim. Diğer sorun için yeni konu açayım.
Eski çıkan hata gitti bu seferde MSVCP140.dll bulunamıyor hatası çıktı aynı sebepten dolayı oyunları da açamıyorum
EBA'nın düzelip düzelmediğini yarın 15 gibi öğrenip belirtirim. Diğer sorun için yeni konu açayım.
Eski çıkan hata gitti bu seferde MSVCP140.dll bulunamıyor hatası çıktı aynı sebepten dolayı oyunları da açamıyorum
Msvcp yi daha önceden yüklemiştim ama yukarda eba hatasını çözmek için sildim bunu da çözersem tüm hatalar bitmiş olucak galiba @Enes3078 @338990

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı