EBA bilgi güncelleme işlemleri ne zaman açılacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
27-30 Ağustos arasında sistem bakım çalışması gerçekleştirileceğine dair bir mesaj aldım. Temmuz'dan beridir EBA için çalışmalar düzenleniyormuş. Olay sadece sınıflar değil. Bildiğiniz üzere müfredat yenilendi yeni derslerin işlenmesi 11.sınıfların alanlarına göre ders işlenmesi. Özellikle 9.sınıflar çok sıkıntı yaratmakta denildi. Kısacası bu hafta içinde yenilenecek ve e-Okul sistemi üzerinden veriler işlenecek.
Yani yarın açılması söz konusu değil. 30-31 Ağustos anca mı açılır ?

Yani yarın açılması söz konusu değil. 30-31 Ağustos anca mı açılır ?
31 Ağustos hariç. Hafta sonu çalışmıyorlar. Ama bu hafta içinde yenileneceği kesin denildi.

Yarın açılmaz yani
Bilmiyorum. Yarın bile açılabilirmiş. Sistem üzeri işler tamamlanmış. Okul yönetimi kendi sisteminde bir sınıfın mevcudunu yenilemek zorunda dedi yetkili kişi.

Haftasonu çalışmıyorlarsa en geç cuma günü o zaman
Öyle denilebilir ama işlemler tamamlandı denildi. Eğer ki aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşırsanız şaşırmayın dediler.

5.PNG

Ayrıca bu hafta içinde EBA uygulamasına Android ve İOS için bir güncelleme dağıtılacakmış.

Yarın arkadaşlar. Her sene geceden güncelleme yapılır. Sabahına sistem açılır.

İnşallah yarın yenileyebiliriz. Ama 9. sınıflar sıkıntı yaratıyorsa cuma günü gibi geliyor bana.
Galiba yarın da değil. Güncelleme geceden olur. Saat 12'yi geçti. Bakım çalışması yok.

Son düzenleme:
Yarın arkadaşlar. Her sene geceden güncelleme yapılır. Sabahına sistem açılır.

Galiba yarın da değil. Güncelleme geceden olur. Saat 12'yi geçti. Bakım çalışması yok.
Hocam hemen olacak diye bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı