Mesela bu gece bakım bitse yarın sabah günceller mi?Gelecek ama mevcudu okul güncelleyecek.
Gelicek. Sen okul değiştirdin. Yani yeni bir sınıfa gittin.Nasıl yani? Ben 8'den 9'a geçiyorum. Bakım bitince bilgilerimi güncellediğimde sınıf gelmeyecek mi?
Biter. Güncelleme için yapmanız gereken şey bilgilerimi güncelle butonuna tıklamak.Mesela bu gece bakım bitse yarın sabah günceller mi?
Mevcut gelecek mi?Gelicek. Sen okul değiştirdin. Yani yeni bir sınıfa gittin.
Gelecek.Mevcut gelecek mi?
Mesela bu gece bakım bitse yarın sabah günceller mi?
Sınıf mevcudu güncelleme işlemlerini bir sonraki gün okul yönetimi yapar.
Aynı olamaz e-Okul sistemine senkronize edilmiş şekilde gelir yani sınıfta kalan veya okudan giden öğrenciler gözükmez.Bu gece bakım bitse bile gece sınıflar güncellenir yüksek ihtimal. Ama bazı okullar dediğim gibi daha sınıfları karmamış olabilir. Sınıfınız 9'dan 10 olur ama içindeki öğrenciler aynı olabilir.
Ayarlamayı okul yönetimi yapar.Hocam onlar ayarlanmıştır diye düşünüyorum ben.
Doğru hocam.Şuan beklemekten başka çare yok. Bence daha fazla şey yazmanın anlamı yok.
Sınıftan giden ve kalan ya da yeni gelen kişiler gözükücek tabi. Fakat çoğu aynı kalır. Bizim sınıf geçen sene 36 kişiydi. 1 kişi gitti 1 kişi geldi. Geri kalan herkes aynıydı ve sınıflar karılmadı (9'dan 10'a geçmiştim).Aynı olamaz e-Okul sistemine senkronize edilmiş şekilde gelir yani sınıfta kalan veya okudan giden öğrenciler gözükmez.
Ayarlamayı okul yönetimi yapar.
Doğru hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.