Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2020 #1 Merhaba. Ben EBA üzerinden canlı derse girmek istediğimde her gün alttaki hatayı alıyorum. Programı yeniden indirip yükleyince düzeliyor. Ama diğer gün tekrar başlıyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba. Ben EBA üzerinden canlı derse girmek istediğimde her gün alttaki hatayı alıyorum. Programı yeniden indirip yükleyince düzeliyor. Ama diğer gün tekrar başlıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Laufeyson 12 Eylül 2020 Geronix dedi: Yaparız. Zor değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı ben de almıştım ama düzelttim. AdBlocker varsa kapatın veya sayfayla ilgilenen bir internet antivirüsü varsa eklentilerden kapatman gerek.
Geronix dedi: Yaparız. Zor değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı ben de almıştım ama düzelttim. AdBlocker varsa kapatın veya sayfayla ilgilenen bir internet antivirüsü varsa eklentilerden kapatman gerek.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.489 Makaleler 11 Çözümler 208 Yer Kayseri 18 Eylül 2020 #21 Laufeyson dedi: Konu çözüldü arkadaşlar. Adblocker kapatınca düzelmiş. Lütfen yazmadan önce bir mesajları okuyun. Genişletmek için tıkla... Konu tarihi ve diğer mesajlara bakmadan cevap yazmışım. Şimdi fark ettim. Artı 0 Eksi
Laufeyson dedi: Konu çözüldü arkadaşlar. Adblocker kapatınca düzelmiş. Lütfen yazmadan önce bir mesajları okuyun. Genişletmek için tıkla... Konu tarihi ve diğer mesajlara bakmadan cevap yazmışım. Şimdi fark ettim.