Çözüldü EBA canlı ders "Error Code 10429" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben EBA üzerinden canlı derse girmek istediğimde her gün alttaki hatayı alıyorum. Programı yeniden indirip yükleyince düzeliyor. Ama diğer gün tekrar başlıyor. Nasıl çözebilirim?

Ekran Alkjlkjlıntısı.PNG

Rica ederim. Sonuçlarını paylaşırsan diğer arkadaşlar da bilgilenir. Çözülürse çözüldü işaretlemeyi unutmayın ve en iyi cevap seçersen çok mutlu olurum. İyi forumlar.
Bu gün ve yarın Canlı dersim yok. En erken Pazartesi bakabilirim galiba.

Bu hatayı ben de almıştım ama düzelttim. AdBlocker varsa kapatın veya sayfayla ilgilenen bir internet antivirüsü varsa eklentilerden kapatman gerek.
Hocam merhaba. Dediğinizi yaptım ve sorunum çözüldü. Adblock Plus kullanıyordum artık bütün canlı derslere rahatça giriyorum. ( Biraz hortlatmış gibi oldum konuyu galiba. )

Hocam merhaba. Dediğinizi yaptım ve sorunum çözüldü. Adblock Plus kullanıyordum artık bütün canlı derslere rahatça giriyorum. ( Biraz hortlatmış gibi oldum konuyu galiba. )
En iyi cevap olarak işaretler misiniz? Ve konuyu da çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın. Çözüldüğüne sevindim. Birine daha yardımım dokundu.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum maalesef. Sorunun sebebi, kötü tasarlanmış (daha doğrusu Türkçeleştirilip bazı işlevlerin çıkarıldığı) yazılım.

Zoom'u yükleyip aşağıdaki rehberi uygulayabiliyorsanız çok daha iyi olur:

Uygulayamıyorsanız birkaç dakika bekleyip derse öyle girin.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum maalesef. Sorunun sebebi, kötü tasarlanmış (daha doğrusu Türkçeleştirilip bazı işlevlerin çıkarıldığı) yazılım.

Zoom'u yükleyip aşağıdaki rehberi uygulayabiliyorsanız çok daha iyi olur:

Uygulayamıyorsanız birkaç dakika bekleyip derse öyle girin.
Konu çözüldü arkadaşlar. Adblocker kapatınca düzelmiş. Lütfen yazmadan önce bir mesajları okuyun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı