Canlı derse girmeye çalıştığımda aynen üstteki gibi bir hata alıyorum, fakat normalde hata alsam 10429'ya da 0xc000007b hatası alırdım ama bu farklı bir şey. İnternet'te benimle aynı durumu yaşayan biri de yok, çözümünü bulamadım. Yardım eder misiniz?
Canlı derse girmeye çalıştığımda aynen üstteki gibi bir hata alıyorum, fakat normalde hata alsam 10429'ya da 0xc000007b hatası alırdım ama bu farklı bir şey. İnternet'te benimle aynı durumu yaşayan biri de yok, çözümünü bulamadım. Yardım eder misiniz?
Uyarı: Buradaki çözüm çözülen konuların geneline bakılarak oluşturulmuştur, eğer sizin sorununuzu çözmezse yeni konu açıp Process Monitor raporu paylaşın. https://www.technopat.net/sosyal/konu/process-monitor-ile-hata-raporu-olusturma.171556/ Gelelim çözüme. Gördüğüm kadarıyla bu uygulamadaki...
www.technopat.net
Raporu da bu rehbere bakarak oluşturup MediaFire'ye yükleyerek paylaşabilirsiniz.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Herkese hayırlı ramazanlar. Bilgisayarda EBA'nın canlı derse girmem için indir dediği dosyayı indirdim ve kurdum fakat 0xc00007b hatası alıyorum. Aslında bu hatayı birçok oyun vs. de de alıyorum ama umrumda olmuyor. Fakat yarın ilk canlı dersim var ve bu hatayı alıyorum. Önceden de aldığım bir...
EBA uygulamasına gerek duymadan canlı derslere katılmayı mümkün kılan kullanıcı betiği. - GitHub - caglarturali/eba_zoom_link: EBA uygulamasına gerek duymadan canlı derslere katılmayı mümkün kılan ...
EBA uygulamasına gerek duymadan canlı derslere katılmayı mümkün kılan kullanıcı betiği. - GitHub - caglarturali/eba_zoom_link: EBA uygulamasına gerek duymadan canlı derslere katılmayı mümkün kılan ...