Merhaba. Bugün EBA Canlı Ders uygulamasında Avast, IDP.Generic adlı bir virüs tespit etti. Bu bir sorun teşkil eder mi yoksa bir yanlışlık olup virüs olarak tespit etmiş olabilir mi?
Sizde Generic olarak tespit etmiş, VirusTotal'de Jiangmin, Trojan.Pincav.aml olarak tespit etti. Ben artık hiçbir resmi kuruma güvenmediğimden, her şeyi beklerim.
İçinize sinmiyorsa kurmayın anlamına geliyor. Ben kurmadım, telefonda EBA uygulaması üzerinden katılıyorum derslere. Jiangmin ne kadar güvenlidir bilmem ama, tespit etmiş bir kere.
Avast kullanmayın, Jiangmin'in veritabanına da güvenmeyin. Kaspersky, Norton gibi kaliteli antivirüsler bulmadıysa sorun yok. Gereksiz panik yaratmayın. Bu arada, Avast'ın kendisi virüs.
Avast kullanmayın, Jiangmin'in veritabanına da güvenmeyin. Kaspersky, Norton gibi kaliteli antivirüsler bulmadıysa sorun yok. Gereksiz panik yaratmayın. Bu arada, Avast'ın kendisi virüs.
Başta Kaspersky kuracaktım da internet biraz kısıtlı diye ve bu sebeple boyutu bir nebze düşük olması nedeniyle Avast kurdum. Şimdi Kaspersky kurmayı düşünüyorum, geçen internet aldım.