- Makaleler
- 8
Merhaba. Bugün EBA Canlı Ders uygulamasında Avast, IDP.Generic adlı bir virüs tespit etti. Bu bir sorun teşkil eder mi yoksa bir yanlışlık olup virüs olarak tespit etmiş olabilir mi?
Windows'un dosya kaldırma kısmından silme şeyine basınca uygulamanın kendi silme aracı ile sildim de artık bilemiyorum, illaki kalmıştır dosya bence.Nereden sildiniz ona göre dosyalar kalmıştır.
Ücretsiz olan Kaspersky var mıdır? Varsa link atabilir misiniz? Ben de değiştireceğim.
Avast kullanmayın, Jiangmin'in veritabanına da güvenmeyin. Kaspersky, Norton gibi kaliteli antivirüsler bulmadıysa sorun yok. Gereksiz panik yaratmayın. Bu arada, Avast'ın kendisi virüs.
Kaspersky Security Cloud Free diye bir şey var o olmaz mı?Comodo kullanabilirsin.
Emin değilim ama ismine bakınca sanki bulut ağlara yönelik bir koruma sağlıyor gibi duruyor.Kaspersky Security Cloud Free diye bir şey var o olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.