EBA Canlı Ders Uygulamasında IDP.Generic Virüsü

Merhabalar. Bugün canlı derse girerken Avast, EBA canlı ders uygulamasında ıdp. Generic adlı bir virüs tespit etti. Bu bir sorun teşkil eder mi yoksa bir yanlışlık olup virüs olarak tespit etmiş olabilir mi?

Ben virüs olacağını zannetmem. Muhtemelen sizinki de bir DLL hatasıdır. Ben de PC'den katılıyorum canlı derslere. Aynı hataları bende de veriyordu hatayı internette aratıp DLL'yi indirin sonra EBA canlı ders programının kurulu olduğu klasöre atın sorununuz çözülecektir. 😉

Ben virüs olacağını zannetmem. Muhtemelen sizinki de bir DLL hatasıdır. Ben de PC'den katılıyorum canlı derslere. Aynı hataları bende de veriyordu hatayı internette aratıp DLL'yi indirin sonra EBA canlı ders programının kurulu olduğu klasöre atın sorununuz çözülecektir. 😉
DLL ile ilgili bir sorunum yok sadece dosya taramasında bir virüs hatası aldım Avast ile. Kaspersky ile de taradım sorun çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı