Moanteq Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Altı üstü canlı video izleme için olan bir programa göre biraz fazla değil mi? Ya da bu kullanımı nasıl kısabilirim?
Altı üstü canlı video izleme için olan bir programa göre biraz fazla değil mi? Ya da bu kullanımı nasıl kısabilirim?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 30 Mart 2021 #2 Donanım hızlandırma özelliğini kapatabilirsin. Tarayıcı ayarlarından. Artı 1 Eksi
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Mart 2021 #3 Ekran kartınız ne? Artı 0 Eksi
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 30 Mart 2021 #4 Moanteq dedi: Altı üstü canlı video izleme için olan bir programa göre biraz fazla değil mi? Ya da bu kullanımı nasıl kısabilirim? Eki Görüntüle 948511 Genişletmek için tıkla... Normal bir şey. Programı doğru düzgün yapamadıkları için böyle şeyler var. Kısaltabileceğinizi zannetmem. Artı 0 Eksi
Moanteq dedi: Altı üstü canlı video izleme için olan bir programa göre biraz fazla değil mi? Ya da bu kullanımı nasıl kısabilirim? Eki Görüntüle 948511 Genişletmek için tıkla... Normal bir şey. Programı doğru düzgün yapamadıkları için böyle şeyler var. Kısaltabileceğinizi zannetmem.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 30 Mart 2021 #5 Dümdüz dedi: Donanım hızlandırma özelliğini kapatabilirsin. Tarayıcı ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Derse tarayıcıdan girilmiyor program üzerinden giriliyor. GPU kullanımı normal bende de bu kadar kullanıyor. Artı 1 Eksi
Dümdüz dedi: Donanım hızlandırma özelliğini kapatabilirsin. Tarayıcı ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Derse tarayıcıdan girilmiyor program üzerinden giriliyor. GPU kullanımı normal bende de bu kadar kullanıyor.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 30 Mart 2021 #6 eyre dedi: Derse tarayıcıdan girilmiyor program üzerinden giriliyor. GPU kullanımı normal bende de bu kadar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Aklım tarayıcıya gitmiş direkt Uygulama için GPU kısıtlamasını ben de araştırmıştım bir zamanlar, yabancı kaynaklarda da böyle bir yol bulamadım. Ayrıca, uygulamalar gerektiği kadar kaynak kullanır. Bunu kısıtlamak, azaltmak veya arttırmak uygulamaların düzgün çalışmamasına neden olabilir. Artı 0 Eksi
eyre dedi: Derse tarayıcıdan girilmiyor program üzerinden giriliyor. GPU kullanımı normal bende de bu kadar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Aklım tarayıcıya gitmiş direkt Uygulama için GPU kısıtlamasını ben de araştırmıştım bir zamanlar, yabancı kaynaklarda da böyle bir yol bulamadım. Ayrıca, uygulamalar gerektiği kadar kaynak kullanır. Bunu kısıtlamak, azaltmak veya arttırmak uygulamaların düzgün çalışmamasına neden olabilir.
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #7 Normal bence, canlı olarak gördüğünüz için olabilir. Artı 0 Eksi
King Julien Femtopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #8 Kodlayıcı ve Çözücü formatından dolayı siz bir şey yapamazsınız. Artı 0 Eksi
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #9 Moanteq dedi: Altı üstü canlı video izleme için olan bir programa göre biraz fazla değil mi? Ya da bu kullanımı nasıl kısabilirim? Eki Görüntüle 948511 Genişletmek için tıkla... Normal bir şey. Ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
Moanteq dedi: Altı üstü canlı video izleme için olan bir programa göre biraz fazla değil mi? Ya da bu kullanımı nasıl kısabilirim? Eki Görüntüle 948511 Genişletmek için tıkla... Normal bir şey. Ekran kartınız nedir?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #10 Bende de öyle. %20 civarlarında. Bir şey olmaz. Artı 0 Eksi