itiraflık bir durum yok, aksini kimse iddia etmedi. isteyen katılmasın derse. kimsenin alnına silah falan dayadığımız yok. 1 hafta gibi kısa bir sürede bu denli büyük bir tele-konferans uygulaması yaparım dersen ulaş bana.
itiraflık bir durum yok, aksini kimse iddia etmedi. isteyen katılmasın derse. kimsenin alnına silah falan dayadığımız yok. 1 hafta gibi kısa bir sürede bu denli büyük bir tele-konferans uygulaması yaparım dersen ulaş bana.
edit: aselsan ve havelsan kendi konferans yazılımlarını geliştirdiler. yakında belki o yazılımlara doğru bir kayma gerçekleşir, bilemiyorum.
Aradan aylar geçti hala yapılmadı zaten konunun tarihine bakarsan anlarsın ki sadece yazmaya gelmişsin. Ayrı olarak bu canlı ders uygulamasından lise son ve LGS girecekler katılıyor. Katılmak zorundalar öğrenmek için. Tabi parası varsa istediği öğretmenle canlı ders yapar yine para konuşuyor eğitimde tekrar görmüş olduk.
Aradan aylar geçti hala yapılmadı zaten konunun tarihine bakarsan anlarsın ki sadece yazmaya gelmişsin. Ayrı olarak bu canlı ders uygulamasından lise son ve LGS girecekler katılıyor. Katılmak zorundalar öğrenmek için. Tabi parası varsa istediği öğretmenle canlı ders yapar yine para konuşuyor eğitimde tekrar görmüş olduk.
seninde sistemden bi haber olduğun çıktı ortaya. EBA canlı ders sadece 2 hafta lgs ve lise sonlara özeldi. sonra tüm öğrencilere açıldı. konu tarihi ile ilgili diyecek bir şeyim yok sağ barda gördüm yazdıklarınızı okudum. arkaplanda dönen olayları aktardım. uzaktan eğitimin ilk günlerinde görüntülü diyaloglar devam ederken bazı hocalar dersleri ekran kaydı alıyordu, sonra bunları arşivleyip özel ders öğrencilerine atan mı dersin, sosyal medyada kendi özel kursunu mu açan dersin hepsi patlak verdi. olağanüstü bir durumdayız. herkes hazırlıksız yakalandı. eba eski hali çok çok beterdi. 1-2 hafta içerisinde bu hale gelebildiğimiz için gerçekten çok şanslıyız. özellikle sınava girecekler eba gibi bir yapı olmasaydı ne olacaktı çok merak ediyorum. galiba sınavlar ertelenirdi. bu zamana kadar olan emek boşa giderdi. iki ucu **** değnek. yapacak bir şey yok.
Biz canlı derslerden önce ders yapıyorduk, fakat yasaklandı denildi ve yapmamıza izin vermediler.
Ayrıca sürekli Zoom arkaplanda mikrofonunu kullanıyor diye bildirim geliyordu bir ara ders dışında izinlerini kapatıyordum.
Biz canlı derslerden önce ders yapıyorduk, fakat yasaklandı denildi ve yapmamıza izin vermediler.
Ayrıca sürekli Zoom arkaplanda mikrofonunu kullanıyor diye bildirim geliyordu bir ara ders dışında izinlerini kapatıyordum.
Turkcell Servisleri sayesinde haberden finansa, arama servislerinden güvenliğe, eğlenceden bilgiye kadar birçok katma değerli hizmetten yararlanabilirsiniz. Keşfetmek için tıklayın!