EBA canlı derste yansıtılan ekran ve açılan kameralar pembe gözüküyor

Murat Pehlivan

Centipat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, yakın zamanda MacBook Air M1 çip aldım. EBA canlı derslerde hocanın yansıttığı ekran ve kamera açan kişiler pembe gözüküyor. Sebebi ne olabilir?
 
Bende de M1 MacBook Pro var. Aynı sorun var. Apple'ı da aramıştım, uygulama geliştiricisiyle iletişime geçin dedi. EBA'yı da sürekli arayıp şikayet oluşturmama rağmen sonuç alamadım. O kadar para verdim ama telefondan giriyorum.
 
Bende aynı sorunu yaşıyorum kullandığım cihaz MacBook Pro M1 yaklaşık 1 ay oldu EBA'nın destek hattına defalarca kez mail attım geri dönüş yapmıyorlar. Öğretmenlerim sorunun uzun süre bileceğini öngörüyor. Bildiğim kadarıyla EBA Canlı Ders uygulaması Zoom'dan türetilen bir uygulama Mac'te Zoom'da hiç bir sıkıntı yaşamıyorum ekran paylaşımıda gözüküyor kamerada ama EBA'nın uygulamasında sıkıntı çıkıyor olsun yinede en iyi online eğitim platformu bizde :D Telefondan girmeyi denedim ama maksimum 2 ders gidiyor şarjı (IPhone 7) şarja takılı kullanamıyor çünkü kulaklıkta takmam lazım.
 
Bende aynı sorunu yaşıyorum kullandığım cihaz MacBook Pro M1 yaklaşık 1 ay oldu EBA'nın destek hattına defalarca kez mail attım geri dönüş yapmıyorlar. Öğretmenlerim sorunun uzun süre bileceğini öngörüyor. Bildiğim kadarıyla EBA canlı ders uygulaması Zoom'dan türetilen bir uygulama Mac'te Zoom'da hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ekran paylaşımıda gözüküyor kamerada ama EBA'nın uygulamasında sıkıntı çıkıyor olsun yine de en iyi Online eğitim platformu bizde :D telefondan girmeyi denedim ama maksimum 2 ders gidiyor şarjı (iPhone 7) şarja takılı kullanamıyor çünkü kulaklıkta takmam lazım.

EBA eski sürüm Zoom kullanıyor. sh4dowb/eba-canli-ders-crossplatform şu linkte yazanlara göre EBA dersini Zoom'a yansıt.
 
Abi hala olmuyor, neredeyse 3 ay geçti. Ne kadar kötü bir uygulama bu? EBA'yı yapacakları M1 çipli bilgisayarlara uygun yapacaklar, onu bile yapamıyorlar.

Hocam Pardus'u bazı okullarda kullanıyorlar ama Linux için program çıkarmadılar. Kendi yaptıkları ürünü bile savunmuyorlar. M1 için direkt EBA'yı daha çok bekleriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı