EBA hesabı çalındı ve +18 paylaşımlar yapıldı

Değiştiremiyorum lise geçiş döneminde olduğum için 10 dakika önce gene atmışlar sürekli devam ediyorlar atmaya

Dostum sakin kal, şifreni değiştirmenin yolunu bul. Panel kullanıp, sorgu atmanın çok ağır cezaları var. Bunu yapan kişiyi bulursan dava açabilirsin.
Değiştiremiyorum ve nasıl bulacağım hakkında fikrim yok 10 dakika önce gene atmışlar hala hesabımdalar attıkları gibi siliyorum ama aktifler

Şuan cimere şikayet ettim bakalım neler olacak

Son düzenleme:
Bu büyük bir suç ülkemizde zaten şu anda siber suçların cezası ağır bir de üzerine MEB'den yapmışlar bunları bulursan iyi ceza alırlar.

Arkadaşlar bugün fark ettim EBA hesabımı çaldılar +18 paylaşımlar yapıldı. Saçma sapan şekilde araştırmam sonucu çoğu kişinin aynı mesajlar ile karşılaştığını gördüm ki bende de aynı. Aynı olayı yaşayanlar var mı?
Arkadaşımın hesabını da çaldılar, ama o şifreyi eba hariç hiçbir yerde kullanmıyor ve şifresi Manos Destanı kadar uzun. Ona rağmen çalındı ve aynı paylaşımlar yapıldı. Telefonunuzda virüs taraması yapın ve şifrenizi değiştirin.

Arkadaşımın hesabını da çaldılar, ama o şifreyi eba hariç hiçbir yerde kullanmıyor ve şifresi Manos Destanı kadar uzun. Ona rağmen çalındı ve aynı paylaşımlar yapıldı. Telefonunuzda virüs taraması yapın ve şifrenizi değiştirin.
Bunun virüs ile alakası yok sadece 1-2 kişide olmamış bu olay bayağı büyük panel aracılığı ile tc ye sorgu atıp buluyorlar bu vicdansızlar devletimizin gerekeni yapacağını düşünüyorum

Benim de bir arkadaşımın haberi olmadan paylaşılmış 1 aydır her gün atıyorlarmış ben girince uyardım silmeye uğraşıyoruz şimdi.

Benim de bir arkadaşımın haberi olmadan paylaşılmış 1 aydır her gün atıyorlarmış ben girince uyardım silmeye uğraşıyoruz şimdi.
Benimde 1-1.5 ay atmışlar dün fark edip direk cimere şikayet ettim birde şifremi değiştirdim değiştirmeden önce silmiştim sonra gene atmışlardı aktif oluyorlar yani
Bide gerizekalılar Ebada neyin ifşasını paylaşıyorsun cidden beyin yoksunu bunlar

Arkadaşlar bugün fark ettim EBA hesabımı çaldılar +18 paylaşımlar yapıldı. Saçma sapan şekilde araştırmam sonucu çoğu kişinin aynı mesajlar ile karşılaştığını gördüm ki bende de aynı. Aynı olayı yaşayanlar var mı?

Bende aynısını yaşadım, içine Allah'ı peygamberi falan karıştırıyorlar çok kötu yerlere gidiyor bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı