Değiştiremiyorum ve nasıl bulacağım hakkında fikrim yok 10 dakika önce gene atmışlar hala hesabımdalar attıkları gibi siliyorum ama aktiflerDostum sakin kal, şifreni değiştirmenin yolunu bul. Panel kullanıp, sorgu atmanın çok ağır cezaları var. Bunu yapan kişiyi bulursan dava açabilirsin.
CİMER onları bulacaktır o yüzden direk CİMER'e şikayet ettim![]()
Arkadaşımın hesabını da çaldılar, ama o şifreyi eba hariç hiçbir yerde kullanmıyor ve şifresi Manos Destanı kadar uzun. Ona rağmen çalındı ve aynı paylaşımlar yapıldı. Telefonunuzda virüs taraması yapın ve şifrenizi değiştirin.Arkadaşlar bugün fark ettim EBA hesabımı çaldılar +18 paylaşımlar yapıldı. Saçma sapan şekilde araştırmam sonucu çoğu kişinin aynı mesajlar ile karşılaştığını gördüm ki bende de aynı. Aynı olayı yaşayanlar var mı?
Bunun virüs ile alakası yok sadece 1-2 kişide olmamış bu olay bayağı büyük panel aracılığı ile tc ye sorgu atıp buluyorlar bu vicdansızlar devletimizin gerekeni yapacağını düşünüyorumArkadaşımın hesabını da çaldılar, ama o şifreyi eba hariç hiçbir yerde kullanmıyor ve şifresi Manos Destanı kadar uzun. Ona rağmen çalındı ve aynı paylaşımlar yapıldı. Telefonunuzda virüs taraması yapın ve şifrenizi değiştirin.
Benimde 1-1.5 ay atmışlar dün fark edip direk cimere şikayet ettim birde şifremi değiştirdim değiştirmeden önce silmiştim sonra gene atmışlardı aktif oluyorlar yaniBenim de bir arkadaşımın haberi olmadan paylaşılmış 1 aydır her gün atıyorlarmış ben girince uyardım silmeye uğraşıyoruz şimdi.
Arkadaşlar bugün fark ettim EBA hesabımı çaldılar +18 paylaşımlar yapıldı. Saçma sapan şekilde araştırmam sonucu çoğu kişinin aynı mesajlar ile karşılaştığını gördüm ki bende de aynı. Aynı olayı yaşayanlar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.