EBA hesabı ele geçirilmiş

sonkral58

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, birisi EBA hesabıma bir şekilde bağlanıp cinsel içerikli bazı mesajlar paylaşmış, fakat bunu kanıtlayamıyorum. Benim yazmadığıma dair bir kanıt nasıl bulabilirim ya da başkasının girdiğini nasıl kanıtlayabilirim? Ve bir de EBA gibi bir platform log gibi vb. şeyler tutuyor mudur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Farklı IP üzerinden giriş yapıldı ise zaten gözükür.

Tutuluyordur illa ama sizinle paylaşılmayabilir bir mail adresleri varsa mail atıp rica edin. Olmazsa da kurana el basıp fotoğraf paylaşın derim

Muhtemelen arkadaşlarınızdan biri hesabınıza girmiş şifre değiştirin.

Hocam yüzde yüz başka bir IP'den girildiği belli fakat okul müdürü ya da idaresi bunlara bakabiliyor mu? Sizce kendimi nasıl savunabilirim disiplin kuruluna karşı?

Hocam yüzde yüz başka bir IP'den girildiği belli fakat okul müdürü ya da idaresi bunlara bakabiliyor mu? Sizce kendimi nasıl savunabilirim disiplin kuruluna karşı?

Disiplin kurulna olayı anlatın atıyorum çarşamba günü 16:00 da yazılmış siz deyin ki ben çarşamba günü 16:00 da buradaydım işte bu kişide şahit tir falan filan

Arkadaşların yapmıştır ama eğer olay başına bela açacak seviyeye gelirse hukuki yollara başvur ve adını temize çıkar.

Hocam giren kişi bir kıza karşı yazılı cinsel hakarette bulunmuş, sizce okuldan atılır mıyım ya da disiplin cezası yemeden başka bir okula nakil aldırabilir miyim?

Hocam giren kişi bir kıza karşı yazılı cinsel hakarette bulunmuş, sizce okuldan atılır mıyım ya da disiplin cezası yemeden başka bir okula nakil aldırabilir miyim?

Hesabın çalındığını kanıtlamalısınız kanıtlayamazsanız yeni bir okul yeni bir yüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…