Hesabın çalındığını kanıtlamalısınız kanıtlayamazsanız yeni bir okul yeni bir yüz![]()
Herhalde tek çarem çalan kişinin IP adresi veya log. Ne yapacağımı hiçbir şekilde bilmiyorum.
Hesabın çalındığını kanıtlamalısınız kanıtlayamazsanız yeni bir okul yeni bir yüz![]()
Herhalde tek çarem çalan kişinin IP adresi veya log. Ne yapacağımı hiçbir şekilde bilmiyorum.
Disiplin kurulna olayı anlatın atıyorum çarşamba günü 16:00 da yazılmış siz deyin ki ben çarşamba günü 16:00 da buradaydım işte bu kişide şahit tir falan filan.
O mesajları gördüğüm an direk sildiğim için ne zaman paylaşıldığında dair bir kanıtımda yok maalesef.
Hocam geçmiş olsun ama şöyle bir durum var PC üzerinden EBA kullanıyorsanız ve arkadaşınız yapmadıysa o PC'ye virüs bulaşmışdır aynı şey telefon için de geçerli müdüre kendinizi inandırmakdan başka çareniz yok.
Sağ olun var olun hocam yardımın için teşekkür ederim. Bu arada eğer bilgin varsa gelecekte meslek kazanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu alacagım ceza sicile işlerse?
Disiplin kurulunda ceza görmeden kaydının okulda alınması gerekir ailenin haberi var mı?
Evet haberleri var başka okuldan kaydımın alımasını yarın isteyeceğim.
Eğer yapabiliyorsan hoş ama umarım tekrarlanmaz. Tekrarlanırsa yine aynı şeyi yapamazsın çünkü. Adını temize çıkarman daha iyi olur gerçi.Evet haberleri var başka okuldan kaydımın alımasını yarın isteyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.