EBA ne zaman güncellenir?

hocam benim çevremdeki çoğu arkadaşımın dün saat 00 dan sonra gözükmüş,bende halen yok.sanırım okullara bağlı artık.
Bugün başvuruma sonuç geldi mail adresi verip ekran görüntüsü atmamı istediler. Verdikleri mail de çalışmıyor.

Bugün başvuruma sonuç geldi mail adresi verip ekran görüntüsü atmamı istediler. Verdikleri mail de çalışmıyor.
pek şaşırmadım,yüz binlerce belki milyonlarca öğrencinin kullandığı bir platformda böyle bi sorun yaşanıyor ve 27 ağustosdan beri düzeltilemiyor,mail de çalışmaz derse biri onada doğrudur derim,sanırım tek yapabileceğimiz beklemek artık.

Artık bende bıraktım hocam. Ne halleri varsa görsünler.
pek şaşırmadım,yüz binlerce belki milyonlarca öğrencinin kullandığı bir platformda böyle bi sorun yaşanıyor ve 27 ağustosdan beri düzeltilemiyor,mail de çalışmaz derse biri onada doğrudur derim,sanırım tek yapabileceğimiz beklemek artık.

hocam valla bir işi tam yapamiyorlar
Hocam MEB'in bir işi tam yaptığı ne zaman görülmüş?
YEĞİTEK'in telefonlarının çalışmamasına ilişkin de şikâyette bulundum onun talebi de 2-3 gün içerisinde sonuçlanır.

Arkadaşlar mevcut MEB böyle şeylerle uğraşmaz. Onların işi öğrencileri sınıfta bırakmak için elinden geleni yapmak, ara sıra siyasetçilere laf atmak, sınıf ayrımcılığı olmasın diye binlerce liradan satılan tek tip okul kıyafetleri ve tek tip deri ayakkabı saçmalıkları(millet ileriye gider, biz geriye), eğitimle çok fazla içli dişli olduklarını pek düşünmüyorum. Keşke Ziya Selçuk geri gelse. Açık ara en başarılı MEB idi. En azından mantıklı şeylerle uğraşıyordu ve çocuk/öğrenci dostuydu. Bende kendimi Avrupa'ya taşınarak kurtardım son sınıfı burdan okuyup hayatıma buralarda devam edeceğim artık ne diyeyim ki 🙏🏼

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı