Hocam programlamayı nasıl öğrendiğinizi anlatacak bir rehber hazırlâmayı düşünüyor musunuz? 18'e girecek biri olarak küçük yaştaki kardeşimden öneri almaktan gurur ve onur duyarım şahsen.
Ellerinize sağlık. Pc'm olsaydı da indirebilseydim mobil versiyonu gelirse ilk indiren ben olacağım.
Technopat'ın genel sorunu bu işte. Bilir kişi gelmeden birine yüklenme/aşağılama/zorlama. Arkadaş çok güzel bir şekilde yapmış. Siz diyorsunuz trojan var. Üstüne gittiniz boşu boşuna. Bakın bilir kişi ne diyor. Artık şu huydan vazgeçin.
Eğitim Bilişim Ağı öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişim kurmak, eğitim hayatları boyunca kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulan eğlenceli bir portaldir.
www.eba.gov.tr
Ayrıca rehber öğretmenin/Teknoloji tasarım öğretmeni/Bilişim Öğretmeni/Müdür ile paylaş. Yardımcı olurlar.
İstersen biraz daha geliştirip TeknoFest'de eğitim teknoloji alanında yarış. Kazanırsan maddi anlamda yardımcı olur sana.
Technopat'ın genel sorunu bu işte. Bilir kişi gelmeden birine yüklenme/aşağlama/Zorlama. Arkadaş çok güzel bir şekilde yapmış. Siz diyorsunuz trojan var. Üstüne gittiniz boşu boşuna. Bakın bilir kişi ne diyor. Artık şu huydan vazgeçin.
Buna katılıyorum. Çevrende bilgili kişiler varsa yardım al. MEB gibi bir kuruma satmak için tekniğini biraz geliştirmen gerekiyor. Kodunu gizlemeyi çözmen lazım. Kendini geliştirmen gerekli.
Geliyor. Düzeltme olarak yazdırma, ileri, geri gitme, kaynak gösterme özelliği ekledim. TheMarqE/ebanew: ? (github.com)
Aklıma bir fikir geldi. Bu program 77 MB ve çok büyük. Bir bootstrapper ile küçülteceğim. Bekleyin
Dediğim gibi öğretmenlerin ile görüş. Hatta TeknoFest'e katıl. İstanbulda değilsen de merak etme finallere kalırsan çok güzel oluyor Konaklama/Ulaştırma yardımcı oluyorlar Bir ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin.
Dediğim gibi öğretmenlerin ile görüş. Hatta Teknofest'e katıl. İstanbul'da değilsen de merak etme finallere kalırsan çok güzel oluyor Konaklama/Ulaştırma yardımcı oluyorlar bir ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin.